Homepage  / Vedete româneşti

Amalia Enache s-a aniversat în avans, pe malul mării. Vedeta Pro TV a fost însoțită și de tatăl fiicei sale. Imagini cu întreaga familie

Amalia Enache s-a aniversat în avans, pe malul mării. Vedeta Pro TV a fost însoțită și de tatăl fiicei sale. Imagini cu întreaga familie
20

de Cătălina Matei,

Prezentatoarea Știrilor Pro TV va împlini 47 de ani pe 19 iunie, însă a început să se sărbătorească un pic mai devreme. Mai precis, Amalia Enache s-a bucurat de o escapadă pe Litoralul românesc în acest weekend și a fost însoțită atât de fiica sa, Alma, cât și de tatăl acesteia.

Amalia Enache împlinește 47 de ani pe 19 iunie

De vreo câțiva ani încoace, Amalia Enache obișnuiește să ajungă pe malul mării în preajma zilei sale de naștere. Născută pe 19 iunie, prezentatoarea Știrilor Pro TV și-a „transformat” ziua de naștere într-un bun prilej de a ajunge pe Litoral.

Am furat startul anul acesta! Când ești născută la mijloc de iunie, știi că ziua ta e mereu un fel de start de sezon la mare. An de an, cât mai în preajma zilei mele de naștere mă sărbătoresc cu mare, plajă, pește și o amandină. Familie și prieteni dragi”, a scris Amalia Enache pe contul său de Instagram, acolo unde a publicat mai multe imagini din timpul escapadei la mare.

amalia-enache-zi-de-nastere-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Vedeta Pro TV a ajuns pe Litoralul românesc însoțită de fiica sa în vârstă de 8 ani, Alma, cât și de tatăl acesteia. Cei trei chair s-au asortat perfect din punct de vedere vestimentar așa cum reiese din unele imagini postate de Amalia Enache în secțiunea InstaStory.

screenshot-2024-06-17-114616Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 20

Amalia Enache, despre tatăl fiicei sale

Amalia Enache este foarte discretă atunci când vine vorba de tatăl fiicei ei. Cu ceva timp în urmă, jurnalista a făcut unele dezvăluiri în podcastul lui Mihai Morar, unde a spus că a ales cel mai bun tată pentru Alma.

Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume, pe care eu îl cunosc și cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am o legătură sufletească dumnezeiască. Sufletele pereche e ceva ce există, doar că noi credem că suflete pereche e neapărat ceva, ca o poveste clasică și definitivă.  Fiecare poveste de iubire are definiția ei și fiecare are un timp al ei. Ea rămâne suspendată în timpul ăla. Unele povești de iubire am crede că se încheie, dar în timpul ăla al lor în care au fost, nu s-au încheiat niciodată. Ele rămân acolo pentru totdeauna. Ale mele așa sunt. Nu sunt ceva ce am încheiat și am trecut la următoarea, ci sunt niște puternice povești de iubire, fiecare pe timpul ei în timpul ăsta pe care îl avem toți de gestionat. Noi trăim împreună cu acest copil. (…)

Gura lumii m-a interesat întotdeauna în această privință în măsura în care o poate afecta pe fiica mea pe termen scurt sau lung. Eu sunt un om foarte hârșuit deja în gura lumii și cumva care a știut întotdeauna cum să gestioneze treaba asta, fiind de la 19 ani în gura lumii. Nu este vorba despre mine atunci când pun un pic de protecție peste familia mea. Este vorba despre binele pe termen scurt și foarte lung al copilului meu. De la bun început, asta a fost. Cred că prioritatea este binele copilului pentru fiecare dintre noi. Supraexpunerea poveștilor părinților poate afecta foarte mult copilul”, a declarat atunci Amalia Enache.

amalia-enache-zobro-cu-balonul-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 20

Sursă foto: Instagram Amalia Enache

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton