; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia Enache

Amalia Enache revine din 13 august la Știrile PRO TV

13 August 2018

Amalia Enache revine în această seară la Știrile PRO TV de la ora 23:30. Amalia va prezenta, împreună cu Cristian Leonte, sinteza celor mai importante evenimente din țară și din străinătate.

„Nu am sentimentul că ar fi trecut doi ani de când am prezentat ultima dată Știrile PRO TV, ci că a fost un weekend (de 730 de zile) și azi e luni și revin, firesc, la serviciu. Voi intra direct în direct în această seară, la cald, fără nicio pregătire la rece înainte. Sunt nerăbdătoare să scriu editorialul de început, să lucrez cu Cristian Leonte, cu producătorii, operatorii, colegii din redacție și de la tehnic, să simt iar știrile trecute prin filtrul în care am atâta încredere, al echipei de care mi-a fost dor. Dar cel mai dor mi-a fost de telespectatori, abia aștept <> din nou în ochi.', a spus Amalia Enache, bucuroasă de revenirea la pupitrul Știrilor.

Amalia Enache și Cristian Leonte prezintă în fiecare seară Știrile PRO TV, de la ora 23:30.

Vedeta de televiziune s-a aflat timp de doi ani în concediu maternal. Aceasta a declarat în exclusivitate pentru revista TVMania că fiica ei, Alma (2 ani) rămâne pe mâini bune în perioada în care se va afla la serviciu: 

„Am făcut trecerea treptat, ea a dobândit încet-încet o independență frumoasă (după o perioadă lungă în care mă voia musai să fiu și eu cu ea fără întrerupere) și deja știe că zilnic stă cu altcineva pentru că “acum mama nu poate”. Seara va fi pe mâini foarte bune când eu voi fi la serviciu, în familie'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare