; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia Enache (2)

Amalia Enache, prima vacanță în insulele din Grecia: „Deși sunt atât de aproape, pentru mine încă erau nedescoperite”| EXCLUSIV

29 June 2021

Vara a început cum nu se poate mai bine pentru Amalia Enache. Recent întoarsă din vacanța pe care a avut-o în Grecia, prezentatoarea știrilor de la Pro TV încă visează la frumusețea idilică a insulelor grecești. 

Amalia Enache s-a bucurat de relaxările de care avem parte de la începutul acestei veri. Vedeta de la Pro TV a decis să plece alături de fiica sa în insulele grecești, fiind o destinație încă nedescoperită pentru ea. Tot acolo, Amalia Enache și-a petrecut și ziua de naștere:

„Am plecat la mijloc de iunie în Grecia, în insulele din Ciclade, Mykonos, Paros și mai vedem pe unde ne duce feribotul ori avionul în aceste două săptămâni. Așa că ziua mea m-a prins la soare, plajă, cu cer albastru și bucurie de vacanță. Norocul celor născuți la început de vară. Îmi doream foarte mult să ajung în insule grecești, care, deși sunt atât de aproape și deja populare printre români, pentru mine încă erau nedescoperite. Sunt atât de bucuroasă să descopăr că sunt mai presus de așteptările mele, nu mă mai satur de estetica asta in alb, albastru și roșu de la flori, nu mă mai satur de plajă, de amabilitatea grecilor din insule și chiar de mâncare. :)', a declarat Amalia Enache pentru TVMania. 

 Vezi galeria foto >

Amalia Enache, o vară încununată de proiecte

În această seară, Amalia Enache se va afla pe covorul roșu de la Gala Gopo 2021, însă proiectele vor continua atât la Pro TV, cât și dincolo de micul ecran:

„Fac un podcast în ediție limitată, doar 6 episoade pentru Fundația  Hope and Homes for Children, al cărei ambasador sunt, despre cea mai serioasă joacă, joaca de-a părinții. Despre provocările parentingului, dincolo de orice clișee de parenting. Prima ediție a fost despre tantrumurile părinților și cum ne putem trata de ele, într-o discuție “cu inima la vedere”, cum se numește podcastul, alături de Dana Rogoz și Gaspar Gyorgy', a mai spus Amalia Enache.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare