; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia enache 600x400

Amalia Enache o prezintă pe fetița ei, în weekend, la „Ce se întâmplă, doctore?”

20 October 2016

Oana Cuzino va aduce în ediția de săptămâna aceasta „Ce se întâmplă, doctore?' informații despre nutriție și frumusețe și va vorbi cu Amalia Enache despre rolul de mamă. 

amalia-enache

Sâmbătă, de la ora 10.30, invitata Oanei Cuzino va fi Amalia Enache, care va povesti plină de emoții despre fetița ei și despre perioada în care o aștepta să vină pe lume. Cum se descurcă Amalia în rolul de mamă și care sunt activitățile zilnice ale ei și ale micuței Alma, vom afla din emisiunea Oanei Cuzino.

amalia-enacheLa capitolul nutriție, atenția va fi îndreptată către ouăle de prepeliță. Internetul este plin de diete pe baza acestui aliment, care, conform recomandărilor, are multiple proprietăți terapeutice și nutritive. Ouăle de prepeliță sunt foarte bune, dar doar pe post de combustibil pentru organism. În schimb, pentru un plan pe termen lung trebuie luată în considerare diversitatea alimentară, cu produse cât mai naturale.

Sâmbătă, de la ora 10:30, echipa emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?' va încerca să descifreze etichetele deodorantelor. Înainte de a face orice achiziție, trebuie știut faptul că pe suprafața corpului uman există o bacterie care se opune în mod natural mirosului neplăcut. Acest organism este înlăturat extrem de ușor prin folosirea unui săpun fără PH neutru. Așadar, pentru rezultatele așteptate trebuie ales întâi săpunul corespunzător și abia apoi deodorantul.

oana-cuzino-2

„Ce se întâmplă, doctore?' este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Oana Cuzino: sfaturi pentru o toamnă fără boli

2. Oana Cuzino se amuză când e parodiată

3. Oana Cuzino ne învaţă să slăbim sănătos

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare