; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia Enache, o năşică emoţionată

10 August 2010

Amalia EnachePrezentatoarea Ştirilor Nopţii de la Pro TV a botezat un băieţel în vârstă de două luni şi jumătate pe nume Ianis. Slujba de creştinare a avut loc la o biserică din Sibiu, iar Amalia a fost foarte emoţionată, mai ales că a ajuns în ultimul moment la eveniment.

Din pricina unor peripeţii pe drumul de la Bucureşti la Sibiu am ajuns abia cam cu cinci minute înainte de ora programată. Mi-a fost încredinţat imediat copilul, era prima dată cand îl ţineam pe Ianis în braţe. De obicei, n-am nici o temere cu bebeluşii, dar din cauza agitaţiei de pe drum sau a emoţiilor slujbei, simţeam că-mi bate inima tare-tare şi îmi doream să nu simtă şi să se sperie cel mic, care era lipit de mine. Însă el a stat foarte liniştit, a fost răbdător cu noi toţi, cu căldura, cu slujba şi chiar a adormit de vreo două ori la mine în braţe, în biserică', a povestit vedeta Pro.

La un moment dat, în timpul slujbei, preotul a aşezat copilaşul pe trepte aşa cum este obiceiul, moment în care Amalia speriată a avut impulsul de a-l ridica pe micuţ de acolo: Nu ştiam de obiceiul cu aşezatul copilului pe jos pe treptele din faţa altarului şi acolo am fost ceva mai îngrijorată', a zis Amalia.

Legătura dintre Amalia şi familia micuţului este foarte strânsă, bunicii lui Ianis fiind cununaţi cu 30 de ani în urmă de părinţii vedetei Pro TV. Amalia a mai bozezat un copil acum patru ani, pe Monika, fetiţa prietenei ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare