; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia enache

Amalia Enache, despre greutățile întâmpinate anul acesta: „M-am confruntat cu anxietate”

22 December 2020

2020 a fost un an plin de încercări pentru toți. Amalia Enache (43 de ani) a mărturisit că a trecut și ea prin momente mai puțin plăcute. 

Anul acesta a fost foarte greu mai ales pentru jurnaliști. A venit totodată cu o serie de provocări pentru Amalia Enache atunci când urma să se așeze la pupitrul știrilor: 

„Cea mai mare provocare a fost să le spun oamenilor că lumea lor se schimbă de pe o zi pe alta, că se închid restaurante, teatre, cinematografe, tot felul de afaceri, că nu e bine să se întoarcă acasă, la părinți, că nu e în regulă să se îmbrățișeze, că trebuie să stea în case. Era ceva inimaginabil până atunci și eu aduceam toate aceste vești despre o viață nouă pe dos celei pe care o știam! Am simțit mereu că veștile nu trebuie spuse cu duritate, cu vreun ton superior, cum veneau ele de la autorități, ci explicate clar și chiar cu blândețe. Am pus și mai mult calm în tonul meu'. 

Nu a fost ușor nici atunci când a venit vorba de gestionarea emoțiilor. Totuși, programul încărcat și cei apropiați au ajutat-o să treacă repede de impas: 

„M-am confruntat cu anxietate, da, cu panică, n-am apucat, pentru că eu am lucrat și atunci când cei mai mulți stăteau în case, ori asta m-a ajutat să am o oarecare iluzie a normalității, a continuității Am vorbit mult tot despre ce mă frământa și îngrijora, cu cei apropiați.

Pe Amalia Enache o putem urmări în cadrul știrilor de noapte de la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare