; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia Enache, îndrăgostită de Londra

07 October 2010
Amalia a profitat de ocazie şi şi-a vizitat mulţi prieteni dragi la Londra.

Amalia a profitat de ocazie şi şi-a vizitat mulţi prieteni dragi la Londra.

.

Ea a vizitat un orăşel de provincie cu clădiri de la 1500, a fost la picnic într-un parc imens, unde a fost înconjurată de raţe, gâşte, lebede, pelicani şi veveriţe. Printre obiectivele pe care nu le-a ratat se numără Borrow Market, o piaţă deschisă doar duminica sub un pod şi în care oamenii vând de la legume şi peşte proaspăt până la ciori împuşcate, Porobello Road, St. James Park şi Green Park.

„Londra e un oraş care are un ritm al lui, asemănător cu pasul găbit al unui om mereu în întârziere. Oamenii se îmbulzesc pe străzi, la metrou, în magazine, în miile de puburi, trăiesc parcă cu disperare fiecare secundă, fie că se duc la muncă sau că ies să se distreze noaptea. Şi te bagă în malaxorul lor din clipa în care ai făcut primul pas pe stradă', spune Amalia.

În cele câteva zile de vacanţă, prezentatoarea s-a întâlnit cu diverse persoane dragi ei care locuiesc la Londra: Am vizitat-o şi pe prinţesa Marina Sturdza, pe designerul roman Carmen Secăreanu care expunea la Londra ultimele creaţii la „On/Off' (era London Fashion Week), un fost coleg din Pro, aşa că vacanţa a avut tot ce-mi doream: stare, inedit şi dinamică', conchide Amalia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare