Homepage  / Vedete româneşti

Amalia Enache, imagini de colecție alături de fiica ei, în timpul unei escapade cu balonul! „Ocolul Bucureștiului în 80 de minute”

Amalia Enache, imagini de colecție alături de fiica ei, în timpul unei escapade cu balonul! „Ocolul Bucureștiului în 80 de minute”
18

de Cătălina Matei,

În ultimul weekend din martie, când temperaturile au fost mai degrabă de vară, Amalia Enache a avut parte de o experiență specială. Alături de fiica sa în vârstă de 7 ani, Alma, prezentatoarea Știrilor Pro TV a reușit să facă ocolul Bucureștiului în 80 de minute. În zbor!

Cum vremea din weekendul trecut a fost una splendidă, cu temperaturi de vară, Amalia Enache a avut parte de condiții favorabile pentru un zbor mai special. Mai precis, a survolat împrejurimile Bucureștiului cu un balon cu aer cald. Prezentatoarea Știrilor Pro TV nu a fost singură în această excursie neobișnuită, ci a fost însoțită de Alma, fetița sa în vârstă de 7 ani.

Îmi place că am aterizat în Valea Dragului. Ca la orice zbor, aterizarea e importantă totuși . Asta am făcut noi ieri, eu și Alma, răsfoiți albumul să vedeți mai multe despre ocolul Bucureștiului în 80 de minute”, a scris Amalia Enache pe contul său de Instagram, acolo unde a postat mai multe imagini din timpul călătoriei cu balonul.

amalia-enache-zobro-cu-balonul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Amalia Enache a sărbătorit Paștele catolic

Și tot în acest weekend, înainte de a zbura cu balonul în jurul Capitalei, Amalia Enache a sărbătorit și Paștele catolic, deși este ortodoxă. Pentru că fiica sa, Alma, este catolică, la fel ca tatăl ei.

Eu sunt ortodoxă, eu mi-am păstrat religia”, a declarat Amalia Enacje pentru Unica, anul trecut, când prezentatoarea știrilor Pro TV a ajuns cu fetița s a în Spania pentru a celebra Paștele catolic.

Anul acesta însă, Paștele a fost sărbătorit acasă, în România. De altfel, Amalia a postat mai multe imagini cu fiica sa și coșul cu ouă vopsite.

Amalia Enache a fost extrem de discretă de-a lungul anilor cu viața sa personală și niciodată nu s-a afișat alături de tatăl fetiței sale.

Ea e de religie catolică, la fel ca tatăl ei, și a avut parte și de două botezuri, unul aici, la Catedrala Sf. Iosif, și altul la celebra statuie a lui Iisus de la Rio de Janeiro. Când am ajuns în Rio și am urcat pe muntele pe care este amplasată statuia, vântul bătea foarte tare și am intrat în capela de la baza statuii, despre care nici nu știam că există. Și, vorbind cu preotul care ne-a adăpostit, i-am povestit cum Alma fusese botezată în România, iar el i-a făcut un fel de ceremonie de confirmare a botezului chiar acolo, în interiorul statuii lui Iisus. Ceea ce a fost magic!”, a povestit vedeta Pro TV pentru OK! Magazine, cu ceva timp în urmă.

amalia enacheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 18

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton