; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce a ales Amalia Enache o poartă în loc de cuier

19 March 2013

Prezentatoarea Ştirilor Nopţii de la Pro TV are acasă o poartă în loc de cuier. Genţi, mănuşi, şaluri, haine de iarnă, toate împodobesc vechea poartă de lemn, lucrată de manual de un meşter priceput de la ţară.

Amalia Enache a găsit obiectul devenit mobilier vara trecută la unul dintre târgurile de vechituri din Bucureşti pe care obişnuieşte să le viziteze.

“Sprijinită de o bătrână Dacie break. Aşa am văzut superba poartă. Era clar foarte veche şi evident lucrată manual de un meşter. M-am dus să o văd mai de aproape: mi-am dat seama că cineva se gândise să pună şi nişte metale răsucite, să o transforme în cuier”, a povestit Amalia.

Vedeta Pro TV colindă de mulţi ani târgurile de vechituri şi spune că o “înduioşează cei care îşi vând cărţile vechi sau nişte nimicuri de prin casă ca să le poată cumpăra copiilor dulciuri”

“Vând de sărăcie şi ca formă de supravieţuire”, a mai spus prezentatoarea tv.

Casa Amaliei este o colecţie de povesti, însă nu arată nici pe departe ca un anticariat.

Am doar câteva obiecte vechi, aşezate într-un context mai degrabă modern. Amestecul acesta îmi place, nu m-aş simti bine doar între lucruri vechi, mi s-ar părea apăsător şi nepotrivit personalităţii mele, la fel cum nu m-aş simţi bine numai între materiale şi obiecte contemporane.', a mărturisit Amalia Enache.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare