; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amalia Enache a primit un cadou inedit de ziua ei

25 June 2012

Prezentatoarea „Ştirilor Pro TV' de la ora 22.30,  care a împlinit 35 de ani pe 19 iunie, a fost luată prin surprindere de cadoul făcut de cel mai bun prieten al ei.

„Nu ştiu când vreodată, cineva, va putea să-mi facă o surpriză mai mare, cum mi-a făcut cel mai bun prieten al meu, Claudiu', mărturiseşte Amalia.

„Claudiu s-a hotărât să mă poarte într-un fel cu el peste tot de acum încolo, pentru totdeauna, indiferent pe unde ne va duce viaţa pe fiecare. Aşa că şi-a tatuat numele meu de alint, Amelie, în dreptul inimii lui.

Am făcut ochii mari, am rămas, cred, cu gura căscată când mi l-a arătat şi… ce să mai zic? E un cadou pe cât de neaşteptat, pe atât de special şi e greu de descris în cuvinte cu ce efect asupra mea.

La fel cum nu cred că aş putea să povestesc vreodată pe deplin cât de legată sufleteşte sunt de el şi ce noroc am să-mi fie sprijin, prieten, frate de suflet un asemenea om', a dezvăluit Amalia.

Vedeta Pro TV şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un loc retras de pe litoralul românesc.

„De ziua mea m-am bucurat să primesc braţe întregi de flori, cu care mi-am umplut toate cotloanele casei, să primesc zeci de telefoane şi mesaje, sute de mesaje pe Facebook şi am conştientizat că m-am intersectat cu atâţia oameni şi de atâţia oameni m-am legat sufleteşte până acum şi că nu degeaba împlinim niste vârste, noi, oamenii, că anii, zilele, secundele trec cu un folos profund uman, dacă vrei să înţelegi asta', a povestit Amalia emoţionată.

Printre cadourile primite se numără şi un îngeraş păzitor de purtat la gât, primit „de la dragile prietene din ProTv' şi o revedere cu un prieten bun, plecat de o vreme la mare depărtare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare