Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

„Am suferit enorm”. Cum se descurcă Andreea Bănică fără concertele cu care era obișnuită

„Am suferit enorm”. Cum se descurcă Andreea Bănică fără concertele cu care era obișnuită
15

de Andra Stana,

Andreea Bănică este una dintre artistele apreciate de la noi. În această perioadă, pandemia i-a afectat activitatea artistică. Ce face astăzi vedeta de 43 de ani și ce planuri are pentru lunile ce vin, aflați răspunsul în materialul următor.

Andreea Bănică nu se lasă înfrântă de pandemia de coronavirus: „Îmi merge foarte bine”

Artiștii de pretutindeni au fost afectați de pandemia de coronavirus. Probleme au avut și au în continuare și cântăreții de la noi, pentru nu au mai susținut concerte. Andreea Bănică a urcat ultima dată pe scenă în vară, iar următorul este programat abia în vara lui 2022. Chiar dacă nu a mai avut concerte, artista se dedică 100% creșterii celor doi copii ai ei, Sofia și Noah, scrie libertatea.ro.

Andreea Bănică a recunoscut că deși nu mai are concerte, pe plan financiar îi merge bine. În prezent, vedeta este implicată în mai multe campanii online, fiind și influencer.

„Tocmai m-a anunțat Lucian că am un concert la anul în iunie. Le luăm pentru anul viitor. A fost un an foarte prost pentru toți, dar mergem înainte. Unii s-au reorientat, eu am grijă de familia mea. Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susținută. Ca influencer da, îmi merge foarte bine”, a declarat Andreea Bănică pentru Impact.

Cum-se-descurca-Andreea-Banica-fara-concerte-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Nu am auzit pe nimeni să aibă programat ceva de Revelion”

Andreea Bănică era obișnuită să aibă multe concerte, iar restricțiile din cauza pandemiei au afectat-o.

„Concerte nu a avut mai nimeni, decât foarte rar. Nu am auzit pe nimeni să aibă programat ceva de Revelion. Stăm toți și suportăm ce se întâmplă în această perioadă. Eu am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta, e munca, meseria mea.

E foarte greu să nu urci pe scenă, să faci alte lucruri. Ultimul concert l-am avut prin vară, și primul la fel, atunci când s-a dat drumul au fost câteva. Dar doar atât”, a mai spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică și-a vaccinat fetița împotriva COVID-19

Artista a mărturisit că, din fericire, niciun membru al familiei sale nu a fost bolnav de Covid până acum. Totodată, Andreea Bănică a declarat că toată familia s-a vaccinat. Inclusiv fiica ei, Sofia, care are acum aproape 13 ani.

„Ne-am vaccinat toți, inclusiv Sofia. Suntem foarte cuminți și ascultători, niciunul nu a avut Covid. Ne-a ținut departe pentru că ne-am protejat. Sofia e înnebunită, avea mâinile praf de la prea mult dezinfectant. Această perioadă, cu siguranță, o să-i marcheze toată viața”, a mai spus vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton