Homepage  / Filme Online

Am stat de vorbă cu actorii din „Avatar: Ultimul războinic al aerului”. Serialul de la Netflix a ajuns în top imediat după lansare. EXCLUSIV

Am stat de vorbă cu actorii din „Avatar: Ultimul războinic al aerului”. Serialul de la Netflix a ajuns în top imediat după lansare. EXCLUSIV
4

de Mioara Tronaru,

Netflix a tras din nou lozul cel mare! După succesul „One Piece”, un alt live-action vine să confirme că blestemul adaptărilor „în carne și oase” a fost rupt. „Avatar: Ultimul războinic al aerului” încă nu are o săptămână de la premieră și s-a instalat deja pe primul loc în top 10, la o distanță mai mult decât confortabilă de locul al doilea.

Prin intermediul platformei de streaming, am avut oportunitatea de a sta de vorbă cu o parte dintre actorii din distribuția serialului live-action „Avatar: Ultimul războinic al aerului”. I-am avut alături pe: Gordon Cormier (Aang), Ian Ousley (Sokka), Kiawentiio (Katara), Dallas Liu (Zuko), Paul Sun-Hyung Lee (Iroh), Daniel Dae Kim (Ozai), Lizzy Yu (Azula) și Ken Leung (Zhao).

Am avut puțin timp la dispoziție, dar ei au fost foarte amabili, plini de energie și puși pe glume. Și, cu această ocazie, am descoperit că, nu numai că seamănă, din punct de vedere fizic, incredibil de mult cu personajele pe care le interpretează, dar și personalitățile lor au lucruri în comun.

La 14 ani, Gordon Cormier poate pare la prima vedere un adolescent aiurit, dar de fapt, este deja un actor profesionist, iar performanța sa în rolul lui Aang a atras atenția tuturor. Apoi, dacă tânăra Katara vi s-a părut că se comportă ca o mamă, nu v-ați înșelat, chiar așa se simte și actrița Kiawentiio. Pentru toți, „Avatar: Ultimul războinic al aerului” a fost o călătorie incredibilă pe care speră să o continue. Dar ce am mai aflat de la ei, vedeți în interviul de mai jos.

Animația originală are foarte mulți fani. Aveți un mesaj pentru ei?

paul-sun-hyung-lee-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Paul Sun-Hyung Lee: Da. Ca unul dintre fanii animației originale, înțeleg foarte bine îngrijorarea cu care este înconjurat serialul. Dar vă pot spune, cu toată sinceritatea, că nu trebuie să vă fie frică de nimic. Pentru că materialul original a fost respectat, iubit și onorat. Dar aceasta este o adaptare, așa că sunt și câteva schimbări. Fanii animației originale vor ști imediat ce se întâmplă și vor fi încântați de direcția pe care o să meargă serialul. Unele personaje vor fi introduse un pic mai devreme, dar fanii vor recunoaște cu siguranță povestea. Cât despre noii fani, sunteți invitați într-o călătorie incredibilă, o să iubiți uimitoarea lume pe care am construit-o și povestea pe care o spunem. Iar cele două fandomuri se pot uni și crește împreună pentru a celebra „Avatar: Ultimul războinic al aerului”.

Kiawentiio: Nu pot decât să sper că, în sfârșit, vor vedea serialul, vor vedea personajele și povestea, pe care au iubit-o întotdeauna. Și aș vrea să poată vedea aceeași poveste într-o nouă lumină, într-o tonalitate cu totul nouă. Animația este uimitoare, iar serialul live-action este replica pe care o merită.

Gordon Cormier: Mesajul meu pentru fani este: din 22 februarie suntem pe Netflix!

Ce aveți în comun cu personajele pe care le interpretați?

Lizzy Yu: Cred că e disperarea cu care vrea să-și îndeplinească visele. Cred că am într-adevăr această latură.

Ken Leung: Wow, asta este o întrebare cu adevărat vicleană. Zhao are în el un mare spațiu plin cu lucruri nerezolvate. Și alege cele mai oribile metode pentru umple acest gol. Eu nu folosesc metode oribile, dar am și eu un astfel de spațiu.

Kiawentiio: Cred că Gordon (Gordon Cormier, n.r.) și Ian (Ian Ousley, n.r.) au multe în comun cu personajele pe care le interpretează. Și eu cred că am multe în comun cu Katara. Sunt tot timpul tentată să mă comport ca o mamă pentru grup. Katara chiar este descrisă astfel. Și sunt la fel de emotivă ca și ea. Cam atât.

Dallas Liu: Cred că din punct de vedere emoțional semănăm foarte mult. Chiar dacă Zuko pare puternic și dur la exterior, de fapt, el nu este decât un băiețel trist.

Ian Ousley: Dallas Liu este ca un Zuko îmbunătățit, este misterios și sexy. Doar trăsăturile negative ale lui Zuko îi lipsesc. Cât despre mine… Cred că Sokka folosește umorul ca să-și pună o mască unerori. Este și amuzant să te folosești de asta. Este primul nivel la care intercționezi cu mine. Pentru că aș putea fi vulnerabil în fața ta. Așa că, da, și eu fac la fel.

Gordon Cormier: Cred că eu și Aang avem câte ceva în comun. Amândoi suntem hiperactivi. Apoi, Aang nu ia nimic în serios la început. Dar eu cred că Aang poate lua lucrurile în serios, doar că alege să nu o facă. Exact așa sunt și eu.

Care este cea mai frumoasă amintire de la filmări?

Lizzy Yu: Prima mea zi la filmări a fost foarte emoționantă pentru mine. Să văd totul pentru prima oară, să fiu acolo. Probabil pentru mine, asta este cea mai frumoasă amintire: să fiu acolo pentru prima oară. Să fiu pentru prima oară Azula. Să am costumul, coafura, să-mi fac treaba.

Ken Leung: Mi-au plăcut mult scenele în care eram înconjurat de soldații Națiunii Focului. Au fost câteva scene de acest fel. Majoritatea scenelor mele sunt de mică amploare, cu Zuko sau Iroh, dar să fii înconjurat de soldați, toți cu mască, chiar dacă nu știam cine sunt, prezența lor puternică mi-a dat un sentiment… Asta a fost emoționant.

Daniel Dae Kim: Pentru mine, a fost ziua în care am venit pe platouri și i-am găsit pe toți actorii în costume și cu tot machiajul. De multe ori, lucrăm singuri, independent, și, dacă știți cum se lucrează în televiziune, nu întotdeauna îți vezi colegii de serial… Dar în ziua în care ne-am strâns cu toții pe patou și i-am văzut pe ceilalți în glorioasele lor costume, machiați și aranjați, mi-am dat seama că eram toți acolo pentru ceva cu adevărat special.

După ce filmările s-au încheiat, ați păstrat ceva de pe platouri?

Ken Leung: Hmm… În scena în care suntem în pădure, am găsit o mică păpușă printre copaci, care nu avea nicio legătură cu serialul. Dar… sunt genul ăla de persoană care zice: „Hei, asta înseamnă ceva”. Și am păstrat-o ca un fel de suvenir de la filmări.

Paul Sun-Hyung Lee: De fapt, nu am luat nimic de pe platouri. Dar am primit ceva de la departamentul de recuzită. Era o foarte frumoasă cruce creată de unul dintre artiștii de acolo, care mi-a făcut o copie, a semnat-o și mi-a dăruit-o mie. Și asta a devenit o foarte frumoasă amintire pentru mine de la filmări. Și de la momentul în care am lucrat cu idolul meu, Daniel Dae Kim, unul dintre cei mai talentați actori de pe platou.

Daniel Dae Kim: Iar eu am furat piesa aia de la Paul.

Sunteți pregătiți pentru sezonul al doilea?

Lizzy Yu: Sper că va fi al doilea sezon. Sper că fanilor le va plăcea la fel de mult cum ne-a plăcut și nouă să îl facem.

Ken Leung: Sunt fericit să mă las pe mâinile fanilor. Noi am făcut serialul pentru voi, cum o să-l primiți este alegerea voastră.

Paul Sun-Hyung Lee: Încă trebuie să aflăm asta. Nu știm deocamdată dacă o să ne întoarcem pe platouri.

Daniel Dae Kim: Trebuie să vedem cum e primit de public. Dar cu toții așteptăm asta pentru că toți am muncit foarte mult, toate departamentele au făcut tot ce au putut mai bine ca să aducem la viață această lume fantastică.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton