; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Am pustiit tot

22 December 2008

Premiul TVmania pentru “Cel mai bun realizator de talkshow” luat de Radu Moraru se adauga celorlalte opt premii pe care si le-a dorit in viata. La sfarsit de an, vedeta B1 trage linie, se lauda cu “ratinguri ametitoare” si nu se simte amenintat de nici un competitor.

Ai sase nominalizari la categoria “Cel mai bun realizator de talkshow” de la premiile TVmania si doar un premiu. Mai bine mai tarziu decat niciodata?
Calul de dar nu se cauta la dinti. In general e bine sa le primesti cand vin. Eu am vanat doar opt premii la viata mea, din clasa intai pana in clasa a opta. Alte premii nu m-au interesat, decat sanatatatea, fericirea, afacerile. Insa acum a venit cel mai bine. Dintre toate, a fost cea mai frumoasa gala a premiilor TVmania de pana acum, chiar imi pare rau ca n-am putut sa ajung, dar eram in emisiune. M-am uitat pe podium si erau acolo colegi de breasla alaturi de care mi-ar fi parut bine sa fiu.

Daca ar fi sa dai note “Nasului”, cat ar primi pentru informatie, cat pentru spectacol si cat pentru spirit civic, sa zicem?
Daca ma intrebi pe mine, iti dai seama ca 10, 10 si 10. Am facut si spectacol, am dat si investigatii in direct. Suntem ca niste detectivi in direct. Sunt niste ratinguri ametitoare in acele momente. Iar la spirit civic, chiar am luat un premiu pentru apararea cetateanului, ceva de genul asta, in toamna. Cel mai spectaculos e sa te opui unor mamuti, pe care nu i-a intrebat nimeni de sanatate. Eu cred ca sunt multe emisiuni de divertisment care fac spectacol, dar putine care sa-l lase pe cetatean cu bani in buzunar. Sunt multe talkshow-uri spectaculoase, dar in momente grele nu te duci acolo.

Care crezi ca e cel mai puternic competitor al “Nasului”, pe piata de talkshow?
Noi suntem de la 20 la 24 si pe intervalul asta am pustiit tot, asa arata cifrele. Avem un produs care difera de celelalte produse. Tot ce e in intervalul asta e concurent cu noi, unii mai mici, altii mai mari, toti ciupesc de acolo din audienta. Sincer, nici unul de care sa ma simt amenintat.

B1 e un post mic, cu audiente mici. Exista riscul ca “Nasul” sa fie, pana la urma, afectat?
Evident un post mic te tine la niste cifre mai mici. Dar asta e riscul pe care ni l-am asumat de la inceput. Iar B1… e mai bine sa fii mic si sa faci profit, decat sa fii mare si sa ai pierderi. Iar criza asta economica ii afecteaza rau de tot pe astia mari. Pe noi nu ne afecteaza. Deci profilul mic al B1 nu afecteaza Nasul.

interviu de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare