; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Televizor

Am aflat subiectul celui de-al doilea sezon al seriei „Geniul” de la National Geographic Channel

22 June 2017

După ce am văzut „Geniul: Einstein' la National Geographic Channel, canalul se pregătește pentru cel de-al doilea sezon al seriei biografice, anunță „Variety'.

De această dată, subiectul serialului va fi Pablo Picasso. Legendarul pictor spaniol, care a murit în 1973 la vârsta de 91 de ani, a avut un impact major asupra artelor erei moderne, iar viața sa este plină de urcușuri și coborâșuri dramatice și de personaje importante în epocă: Ernest Hemingway, Coco Chanel, Henri Matisse, Marc Chagall, Gertrude Stein, Georges Braque, Jean Cocteau.

„Geniul', produs de Imagine TV și OddLot Entertainment, a fost lansat anul acesta cu 10 episoade despre Albert Einstein, interpretat de Geoffrey Rush. Producția s-a bucurat de succes.

Ken Biller, showrunner și producător executiv, a explicat că l-au ales pe Picasso dintr-o listă cu mai multe personalități care s-au evidențiat nu neapărat numai în știință.

„Pablo Picasso a fost o personalitate care a văzut lumea într-un mod cu totul diferit. Este important pentru noi să ne clarificăm poziția: «Geniul» nu este numai despre oameni de știință', a spus Ken Biller.

O echipă de scenariști a fost deja angajată pentru sezonul al doilea din „Geniul'. Producția va începe cel mai probabil la sfârșitul acestui an. Planurile sunt să se găsească doi actori care să-l interpreteze pe pictor, unul tânăr și unul bătrân. Față de primul sezon, în care a fost adaptată o carte pentru viața lui Einstein, de această dată nu se va mai folosi o sursă biografică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare