; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Am aflat ce se întâmplă vinerea aceasta la „Românii au talent”

Am aflat ce se întâmplă vinerea aceasta la „Românii au talent”

23 February 2017

Noul sezon „Românii au talent' continuă vinerea aceasta cu o nouă ediție. Jurații sunt gata de spectacol, iar Smiley și Pavel vor face totul pentru a le aduce românilor distracția la cote maxime.

Momentele care vor fi prezentate vineri pe scena talentului, de la 20:30, vor surprinde, vor emoționa, vor distra telespectatorii. Iată câteva dintre ele:

'Vreau să o înveselesc pe Mihaela!', dedicându-i întreg momentul prezentat. Reprezentația lui va face întreaga sală să aplaude, însă vom vedea vineri dacă jurata se va lăsa impresionată de talentul tânărului care o admiră.

  • Nici comedia nu va lipsi din cea de-a doua ediție „Românii au talent'. Un număr inedit de stand-up comedy, care implică atât publicul, cât și jurații va fi prezentat de un concurent cu experiență în acest domeniu. Toți vor savura momentul și vor râde cu lacrimi la glumele spuse.

'Se vede că nu e amator. Se vede că are meciuri în picioare.', va spune încântat Andi.

  • Doi cățeluși simpatici și jucăuși vor urca pe scenă împreună cu stăpânul lor. Cei trei vor prezenta un număr de dresaj extrem de spectaculos, cu elemente acrobatice în aer, care, cu siguranță, va cuceri telespectatorii.

'Am încercat și eu asta cu câinele meu, dar nu ține figura… dacă prinde ceva, nu-mi mai dă niciodată.', va spune Mihaela.

  • O minge, o coardă și o sticlă. Doar de aceste elemente va avea nevoie un concurent pentru a face spectacol pe scenă. În ritmul muzicii, băiatul va face o demonstrație extraordinară și va reuși să ridice toată sala. Un moment plin de energie și vibrație, care va aduce distracție, dar și suspans și uimire.

'M-am uitat puțin în sală la oameni, toată lumea era în extaz! Asta înseamnă că știi să faci spectacol!', va spune Mihaela.

  • Un moment șocant care împarte jurații în două tabere: doi DA și doi NU! Dacă Andi și Florin vor fi impresionați, Andra și Mihaela nu vor fi deloc de acord cu ei.

'Ai grijă la castraveți', îi va spune Andra concurentului.

'Eu eram curios să văd ceva ce n-am mai văzut. Promitea. Mă rog, nu vreau să mă pronunț mai mult de atât, asta e. Au hotărât fetele… ', va continua Andi ușor dezamăgit, iar Florin va spune: 'Omenirea trebuie să meargă mai departe. Medicina și științele farmaceutice nu pot evolua dacă nu au pacienți. De asta nu sunt de acord cu colegele mele.'

  • Smiley îi va face introducerea unei concurente care-i va lăsa pe toți fără cuvinte în momentul în care va intra pe scenă. Fata va prezenta un moment plin de pasiune, frumusețe și senzualitate.

'Nu știu ce să spun decât că după ce se termină spectacolul, o să stau cu motorul mergând, portiera deschisă… atât am vrut să spun. Mașina prinde 300 la oră, dacă vrei să știi… atâta tot. Vom trece pe lângă Monaco în mare viteză.', va spune Florin.

Citește și:

Începe sezonul 7 „Românii au talent'. Ce talente au prezentatorii și jurații

„Românii au talent' începe la Pro TV pe 17 februarie. Ce spun jurații despre sezonul 7

Preselecţiile cu public pentru „Românii au talent' încep astăzi la București

Florin Călinescu și-a ocupat locul la masa juriului Românii au talent'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare