; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fort Boyard

Am aflat care vor fi primele vedete care își vor încerca forțele la Fort Boyard!

22 September 2017

După ce am aflat când începe emisiunea Fort Boyard, iată că cei de la PRO TV au dezvăluit și prima echipă de vedete care își vor încerca forțele în aventura Fort Boyard.

 

Mihaela Rădulescu, Sandra Izbașa, Corina Bud, Adrian Nartea și Vlad Logigan vor fi primii care vor participa la probele ascunse de fortăreață, probe destinate să testeze curajul, determinarea și concentrarea concurenților.

 

 „E genul de spectacol în care totul se întâmplă pe bune! Nimic nu e contrafăcut sau ușor. E despre cât poate lupta creierul cu limitele pe care credeai că le ai. E emoție dată la maxim, e adrenalină și suspans, e cel mai tare show pe care l-am urmărit de când eram copil și în care am incredibila ocazie să particip la PRO TV!', a declarat Mihaela Rădulescu despre participarea sa în emisiune.

Sandra Izbașa este campioana care face performanță în orice acțiune în care se implică, iar acum a reușit să își depășească limitele și la Fort Boyard: „Am văzut Fort Boyard difuzat la noi cu ani în urmă și urmăream toate probele cu sufletul la gură, misterul și reușitele concurenților. Trăiam intens cu ei și victoriile, dar și eșecurile, îmi doream să fiu acolo, mai ales în tabăra cu reușite.  Îmi place competiția și să câștig. Am acceptat invitația de a participa la acest concurs pentru că îmi doream ca visul să devină realitate. Am fost o echipă excepțională și am luptat de la început până la sfârșit. Atmosfera a fost  deosebită și mă bucur pentru că am avut ocazia de a filma competiția chiar în fortul original, din Franța!'.

Eu mă angrenez doar în proiecte care sunt pentru sufletul meu, pe care le simt până la ultima celulă. Am acceptat provocarea pentru că mereu caut lucruri care  mă împing să îmi depășesc limitele, iar Fort Boyard a venit într-o perioadă în care eu mă antrenez foarte mult, fac cățărări și practic mai multe sporturi. A fost o ocazie foarte bună de a vedea cât am evoluat, atât fizic, cât și emoțional!', a declarat Corina Bud

 „Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru că sunt sportiv și competitiv din fire, pentru că atunci când vedeam, la PRO TV, Fort Boyard-ul francez, când eram mic, visam să ajung și eu la acele probe pentru că știam că le pot face mai bine. Dar mai ales, am acceptat pentru că știam că voi ajunge să colaborez, chiar să fac o echipă , cu niște oameni extraordinari, profesioniști alături de care aș putea să accept orice fel provocare!', au fost mărturisirile prezentatorului Adrian Nartea.

Actorul Vlad Logigan este o fire nostalgică, iar noua provocare i-a dat ocazia să își depășească limitele: „Am acceptat provocarea de a participa la Fort Boyard pentru că, atunci când eram mic, PRO TV-ul dădea emisiunea asta în varianta franțuzească, și mă uitam împreună cu sora mea, la aproape fiecare emisiune, cu sufletul la gură. Iar ocazia de a participa, 20 de ani mai târziu, la ceva ce vedeam la TV când eram mic și îmi plăcea, se arăta a fi una de neratat!'.

 

Din 1 octombrie, de la 20:30, prezentatorii Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt pregătiți să ne arate cea mai dură competiție din oceanul Atlantic!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare