; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Am aflat când se termină serialul turcesc „Dragoste infintă”, cu Burak Özçivit, în Turcia!

FOTO. Am aflat când se termină serialul turcesc „Dragoste infinită”, cu Burak Özçivit, în Turcia!

22 May 2017

Serialul „Dragoste infinită' (ajuns la noi la episodul 45) se va termina în Turcia pe 21 iunie cu episodul 74, anunţă milliyet.com. Atunci, telespectatorii vor afla deznodământul poveştii de iubire dintre Kemal şi Nihan.

Aşadar, cei doi actori care le dau viaţă, Burak Özçivit şi Neslihan Atagül, în producţia difuzată în România de Kanal D, sunt pe ultima sută de metri cu filmările.

„Vom filma în plus faţă de programul iniţial. Vom avea de realizat multe cadre exterioare şi totul depinde de vreme, dacă va fi schimbătoare sau nu. Nu va exista al treilea sezon', a declarat Burak într-un interviu în exclusivitate pentru cel mai recent număr al revistei „TV Satelit'.

 Vezi galeria foto >

În timpul liber, actorul în vârstă de 32 de ani se pregăteşte de nunta cu actriţa Fahriye Evcen, care avea loc pe 29 iunie, la Istanbul.

„Există o firmă care se ocupă de organizarea nunţii noastre în fiecare detaliu. Eu şi Fahriye începem să simţim apropierea celui mai frumos moment din viaţa noastră de până acum. Cu fiecare zi care trece, emoţiile sunt din ce în ce mai intense. Va fi un eveniment restrâns, intim', a precizat el.

După ce va termina „Dragoste infinită' (în original „Kara Sevda'), Burak se va ocupa de filmul „Kardesim Benim 2':

„Mă aşteaptă o vară foarte plină, pentru că, după ce terminăm filmările la „Dragoste infinită', mă voi concentra pe acest film, mă implic şi în producţie', a mai spus actorul.

Revista „TV Satelit' ce îl are pe Burak Özçivit pe copertă a apărut sâmbătă, 20 mai, la chioșcurile de ziare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare