; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Am aflat când se termină serialul “Kösem”!

Adio, „Secolul Magnific”! Am aflat când se termină serialul „Kösem”!

09 May 2017

Serialul de epocă „Kösem' se apropie de final în ţara de origine. Cel de-al 60-lea episod şi ultimul va fi difuzat de postul Fox TV pe 27 iunie, anunţă izleyiciplatformu.com.

Cu această ocazie, producătorul serialului, Timur Savci, a declarat pentru Bloomberg TV că serialul „Kösem' va fi ultimul din franciza „Secolul Magnific' („Muhteşem Yüzyıl'), începută în 2011 cu grandioasa producţie „Suleman Magnificul: Sub domnia iubirii', care a durat până în 2014 şi ai cărei protagonişti au fost Halit Ergenç şi Meryem Uzerli.

Timur a precizat că lucrează la un alt proiect tv, tot de epocă, al cărui subiect nu va avea legătură cu Imperiul Otoman.

Când se întoarce „Kösem' la Kanal D

La noi, Kanal D a difuzat primul sezon din „Kösem' (terminat pe 16 martie anul acesta). În primele episoade, telespectatorii au făcut cunoştinţă cu frumoasa Anastasia Tsilimpiou (care i-a dat viaţă sultanei la adolescenţă). Tânăra actriţă de origine greco-română a venit şi în România pentru o scurtă vizită la invitaţia postului Kanal D.

Ulterior, la tinereţe, Kösem a fost interpretată de Beren Saat (pe care o puteţi vedea în prezent la AXN White, în serialul „Răzbunarea').

Cel mai probabil, al doilea sezon al serialului „Kösem' (cu Nurgul Yeșilcay, protagonista din „Furtună pe Bosfor' în rol principal) va veni pe micile noastre ecrane la toamnă.

Noile episoade îl vor avea în prim-plan pe sultanul Murad al IV-lea (jucat de Metin Akdülger) şi vor prezenta relaţia acestuia cu mama sa, sultana Kösem.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare