; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alyona din Belarus cântă la finala Eurovision România

09 March 2013

După două săptămâni de pregătiri , momentul marii finale a selecţiei naţionale Eurovision 2013 a sosit. Sâmbătă seară, TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, alături de www.tvrplus.ro şi www.eurovision.tv, transmit în direct, de la ora 21.00, show-ul care va decide reprezentantul ţării noastre în semifinala din 16 mai de la Malmö, Suedia.

Invitata specială a finalei este Alyona Lanskaya, din Belarus, care s-a calificat la concursul european din acest an cu piesa Solayoh.

Tot în cadrul finalei din 9 martie, cei patru membri ai trupei „ABBA', gazdele selecţiei naţionale, primesc o replică usturătoare din partea celor de la… Boney M! Cine va ieşi cu fruntea sus şi cine va fi învinsa acestei confruntări muzicale aflăm sâmbătă seară. Mai mult, telespectatorii se vor bucura de un minirecital Paula & Ovi şi de o melodie interpretată de Andreea Bănică.

După încheierea finalei naţionale, de la ora 23.45, urmăriţi la TVR 1 DOPO Eurovision, un talk-show la care vor participa atât finaliştii, cât şi membri ai juriului, bloggeri şi oameni de presă.

Câştigătorul finalei naţionale Eurovision vine duminică în direct la TVR 1 şi TVR HD. Fanii Eurovision şi cei care sunt curioşi să afle mai multe despre cum s-a desfăşurat selecţia naţională sunt aşteptaţi de la ora 19.00 la un program dedicat evenimentului. Emisiunea va cuprinde parcursul de până acum al învingătorului şi primele gânduri înainte de finala de la Malmo. Vor mai fi prezenţi  Dan Manoliu, manager de proiect, precum şi gazdele din Camera Verde de la semifinale şi finală, Oana Vlădescu şi Toader Păun.

Vedeţi aici lista completă a finaliştilor Eurovision Romania 2013':

1. Robert Turcescu şi Casa Presei – Un refren'

http://www.youtube.com/watch?v=mjzqk9_VxEk

2. Narcis Ianău – Seven'

http://www.youtube.com/watch?v=MTpZE7WmoVU

3. Free Stay – Criminal Mind'

4. Elena Cîrstea – Spinning'

5. Luminiţa Anghel – “Unique”

6. Ovidiu Anton – Runaway with me'

7. Cezar – It’s my life'

8. Cristian Prăjescu – The best thing in life is to love'

9. Electric Fence – Emilia'

10. Renee Santana & Al Mike – What is love'

11. Tudor Turcu – Hello'

12. Andrei Leonte – Paralyzed'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare