; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Altair jarabo

Altair Jarabo, din „Legea iubirii”, se căsătorește. Cine este viitorul soț al actriței

04 May 2021

Actrița Altair Jarabo, pe care o putem urmări în telenovela „Legea iubirii', redifuzată zilnic de Pro Gold, de la ora 18.30, a anunțat în mediul online că s-a logodit. 

Printr-o postare făcută în mediul online, actrița care o interpretează pe Victoria în telenovela „Legea iubirii', a anunțat că se va căsători cu omul de afaceri Frederic Garcia. Cu această ocazie, Altair Jarabo a postat și prima fotografie cu partenerul său. 

„Vreau să vă împărtășesc o veste foarte specială. Frèdèric García și cu mine suntem logoooooooodiți. Mă căsătoresc cu acest om minunat. Ideea de a împărtăși viața cu mine mă umple de fericire, pentru că îl admir atât pentru pentru inteligența sa, cât și pentru pentru noblețea lui. Asta mă inspiră, are grijă de mine, mă face cea mai fericită femeie. El o știe pentru că îi spun în fiecare zi: Îl iubesc și vreau să-l văd  împlinit și plin de vise toată viața mea', a scris Altair Jarabo în postarea prin care anunța că se căsătorește.

Altair Jarabo vorbea despre o posibilă căsătorie chiar la finalul lui februarie când, în cadrul unui interviu, povestea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

„Sunt liniștită simt că pot fi eu și mă simt extrem de bine', spunea actrița în urmă cu două luni.
Chiar dacă nu se vede încă măritată și cu copii, Altair a recunoscut că i-ar plăcea să ajungă și în acea etapă. 

„Mi-ar plăcea să am parte de toate astea, nu pot să mint. Mi-ar plăcea să am copii, să mă căsătoresc, da, dar este mult mai important cu cine, decât momentul în care se va întâmpla’. 

Aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noul său partener, dar a specificat că s-au cunoscut în urmă cu câteva luni prin intermediul unui prieten comun.

 Vezi galeria foto >

Cine este viitorul soț al actriței Altair Jarabo 

Viitorul soț al actriței de telenovele este mai mare decât ea cu 20 de ani.  Frèdèric Garcia s-a născut în 1967 în Toulouse, Franța, dar locuiește în Mexico City, conform portalului mexican Lideres. Frédéric García este președintele Consiliului executiv și director general al grupului Airbus Mexic.

În acest moment, nu se știe când cei doi ar putea ajunge la altar, totuși, actrița în vârstă de 34 de ani a postat și pe Instagram story-uri de la o petrecere a burlăcițelor prin care își sărbătorea logodna.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare