; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (1)

Altair Jarabo, din „Legea iubirii”, este îndrăgostită! Primele declarații despre partenerul său

24 February 2021

Actrița Altair Jarabo, pe care o putem urmări în telenovela „Legea iubirii', redifuzată zilnic de Pro Gold, de la ora 18.30, a fost întotdeauna una dintre persoanele care a preferat discreția atunci când s-a discutat despre viața sa personală.

Cu toate acestea, atunci când iubirea vine, sentimentul nu poate fi ascuns mult timp. Într-un interviu recent acordat jurnalistei Mara Patricia Castañeda , Altair a dezvăluit că este într-o nouă relație de iubire de mai bine de trei luni. 

 

„În acest moment sunt într-o relație. Nu am mai spus asta până în acest moment, dar da, sunt într-o relație și totul este foarte bine este frumos', a spus Altair. 

Altair, care are peste trei milioane de urmăritori pe Instagram a recunoscut că trece printr-o perioadă foarte bună în ceea ce privește această latură a vieții sale. 

„Sunt liniștită simt că pot fi eu și mă simt extrem de bine', a mai spus aceasta.
Chiar dacă nu se vede încă măritată și cu copii, Altair a recunoscut că i-ar plăcea să ajungă și în acea etapă. 
 

„Mi-ar plăcea să am parte de toate astea, nu pot să mint. Mi-ar plăcea să am copii, să mă căsătoresc, da, dar este mult mai important cu cine, decât momentul în care se va întâmpla'. 

Aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noul său partener, dar a specificat că s-au cunoscut în urmă cu câteva luni prin intermediul unui prieten comun.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare