; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trio Smiley

Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda și Tiberiu Albu, finaliștii „Vocea…”

15 December 2014

Emoție, tensiune, suspans, umor, show sunt cuvintele cheie ce au caracterizat semifinala „Vocea României'. Telespectatorii au decis cine sunt finaliștii, alături de antrenorii Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă. Cei mai buni dintre cei mai buni, cei care au reușit să ajungă la inimile oamenilor și să demonstreze că vocea lor contează sunt: Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda și Tiberiu Albu.

[Not a valid template]

De data aceasta publicul a putut vota favoriții încă de la început. Momentele concurenților au fost completate de trio-ul pe care fiecare antrenor l-a pregătit alături de concurenții săi, iar rezultatul a fost o explozie de energie, care trecut dincolo de ecrane.

Loredana a reușit ceea ce și-a propus încă de începutul sezonului, și anume ca Vocea României să fie Girl Power! Trio-ul pe care l-a pregătit alături de Ilinca și Maria a respectat întocmai acest principiu și a pus în scenă un moment exploziv de energie și culoare pe o piesă românească, pe care Marius Moga a integrat-o în categoria Pop Folcloric.

Ilinca Bacila

Pentru Ilinca Băcilă, pe care Loredana a transformat-o și a purtat-o prin mai multe genuri muzicale de-a lungul emisiunii, antrenoarea a decis să o readucă la ceea ce are ea special, să pună în valoare talentul ei cu care a reușit să își câștige locul în cea mai bună competiție a vocilor. Ilinca a interpretat o piesă country cu pasaje de Yodel, reușind să uimească încă o dată publicul cu timbrul și efectele sale vocale.

Maria Hojda

Maria Hojda a interpretat Memory, o piesă plină de sensibilitate, cu un mesaj puternic pe care l-a transmis cu succes și a făcut întreaga sală să vibreze și să simtă durerea din spatele versurilor – „Cred că vocea ta are o emoție care nu se poate descrie în cuvinte și vibrațiile pe care le transmite o voce ca a ta sunt incredibile. Și acum tremur de emoție. De fapt, asta înseamnă voce, acea vibrație care să ne facă pe toți să simțim la unison!', a spus Loredana. Astfel, Maria a transmis emoția în casele telespectatorilor, fiind votată de cei de acasă și reușind să ajungă în marea finală!

 

Tudor Chirilă este cu un pas mai aproape ca Vocea României să fie rock, iar seara de vineri a fost una magică pentru antrenor, care a adus pe scenă trei momente mărețe. Trio-ul său alături de Tiberiu și Ligia a fost momentul care a definit ce înseamnă unitatea.

Tiberiu Albu

Călătoria promisă de Tudor încă din etapa audițiilor pe nevăzute se apropie de destinația finalei pentru Tiberiu Albu. El a cântat perfect Shook Me All Night Long, fermecând publicul cu momentul său și dinamismul de care a dat dovadă. Tiberiu s-a simțit incendiar pe scenă, iar Tudor a spus: „Eu cred că atunci când un lucru este bun, el trebuie să rămână bun și foarte bun!'.

Ligia Hojda

Ligia Hojda a avut un moment complex care a îmbinat actoria și muzica, interpretând piesa I Dreamed A Dream pe care o cântă Anne Hathaway în Les Miserables. Prestația ei l-a emoționat pe Tudor până la lacrimi – „Eu plâng la măreție și momentul tău a fost măreț!'. Suferința piesei și nedreptatea despre care vorbește cântecul a ajuns direct în inimile publicului: „Tu în seara asta ai demonstrat ceva în plus, ai demonstrat că poți fi o mare actriță!'.

Gelu Graur

Marius Moga a fost inspirat și disciplinat, principii pe care le-a insuflat și concurentelor sale, iar cea care a inspirat publicul a fost Anda Dimitriu. Trio-ul lui Marius alături de cele două grații din echipa sa a fost plin de vitalitate și originalitate. El a pregătit un colaj de super hituri, care l-a făcut pe Smiley să exclame: „Mie mi-au stârnit niște amintiri aceste piese!'.

Brigitta Balogh

Brigitta Balogh a cântat una dintre piesele sale preferate – If I Were A Boy, reintrepretată într-o manieră mai puternică, care să rezoneze cu mesajul pe care îl transmite. Brigitta a simțit fiecare vers și l-a dedicat tuturor femeilor care au urmărit-o.

Anda Dimitriu

Anda Dimitriu a urcat pe scena vocilor cu celebra piesă românească Spune-mi. Sensibilitatea textului a cuprins-o pe Anda, care a emanat emoție pură: „Ai ceva în plus față de alți concurenți – acoperi cu emoție ceea ce cânți!', i-a spus Chirilă. Moga a adăugat: „Există în concursul ăsta oameni la care te uiți pe scenă și par că deja sunt superstaruri. Și există oameni la care te uiți și le vezi prin suflet, cum e Anda. Tu ai reușit să ne vinzi emoție mai mult decât alți concurenți, care ne vând tehnică!'.

 

Smiley a fost cuprins de energie. O energie care l-a ghidat în alegerile sale și l-a adus în marea finală alături de Aliona Munteanu. Pentru trio-ul alături de concurenții săi Smiley a ales o piesă românească, care transmite energie pozitivă, iar motivația lui a fost: „Această melodie a avut scopul de a ne distra!'.

 

Gelu Graur a renunțat la rock și a mers pe clasic, interpretând At Last. Surpriza serii nu a constat doar în schimbarea genului muzical sau în faptul că a cântat o piesă creată pentru o voce feminină, ci și în faptul că el a interpretat melodia în tonalitatea ei originală, de femeie – „Ceea ce ai făcut tu în seara asta este o mare performanță!', a spus Smiley.

Aliona Munteanu

Aliona Munteanu a revenit la stilul sensibil care a consacrat-o la Vocea României, interpretând I, Who Have Nothing, piesa celebrului Tom Jones. Puterea timbrului ei vocal transmite tot ceea ce își propune cu o forță cutremurătoare. Smiley a declarat: „Este o voce extraordinară cu un control deosebit și are o sensibilitate și o grație cum rar am văzut!'.

Alexandra Stan a fost invitată să încânte telespectatorii cu un show complex, un spectacol de grafică, costume, machiaj și coregrafie. Alexandra a avut două momente speciale pe scena de la Vocea României: Cherry Pop și Vanilla Chocolat, cel mai recent single al artistei.

Momentul aflării rezultatului a fost unul plin de tensiune atât pentru concurenți, cât și pentru antrenori. Decizia finală a fost în mâna publicului, iar el a și-a spus cuvântul trimițând în finală pe Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda și Tiberiu Albu.

[Not a valid template]

Aliona Munteanu a declarat plină de emoție: „Sper că am ajuns la inimile oamenilor și am reușit să redau ceea ce am avut în suflet. Vreau să le mulțumesc tuturor că au avut încredere în mine și m-au votat. Vreau să îi mulțumesc lui Smiley, care este un antrenor extraordinar!'.

Anda Dimitriu se aștepta să treacă mai departe Brigitta, însă publicul a ales-o pe ea: „Este pentru prima dată când mă simt prost. Nu pentru reușita mea, ci pentru că se întâmplă lucrul acesta în detrimentul altcuiva care și-a dorit foarte mult!'.

Maria Hojda a fost încurajată de Ilinca Băcilă să ia marele trofeu, iar Maria i-a spus: „Vreau să o felicit pe Ilinca și să îi mulțumesc pentru sufletul ei superb!'.

Tiberiu Albu a rămas preț de câteva secunde fără cuvinte, tremurând de emoție, după care i-a mulțumit Ligiei și lui Tudor: „Îi mulțumesc Ligiei că a făcut parte din echipă și m-a ajutat foarte mult să trec prin drumul ăsta, arătându-mi partea sensibilă din echipa lui Tudor. Am înțeles mult mai multe chestii despre latura sensibilă din muzică și sper să rămânem foarte apropiați, cum am fost și până acum. Aș vrea să îi mulțumesc lui Tudor ca mi-a fost mereu alături!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare