; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

101108532_254066829361775_605199304642275837_n

Alina Vîlcu, de la „Visuri la cheie” (Pro TV) și-a anulat vacanțele în Mykonos și Groenlanda

27 July 2020

Echipa emisiunii „Visuri la cheie' de la Pro TV filmează pentru sezonul șapte, care va fi difuzat la toamnă. Cum e lucrul în această perioadă ne-a povestit arhitecta Alina Vîlcu.   

 

TVmania:Ați reînceput filmările la noul sezon „Visuri la cheie'. Cum decurg lucrurile la acest nou sezon dată fiind situația? Sunt îngreunate filmările, s-a schimbat dinamica muncii? Reușiți să respectați termenele-limită?

Alina Vîlcu: Mm, sincer este greu. Trebuie să conștientizez fiecare acțiune pe care o fac și cel mai greu îmi este să fiu reținută față de oameni, atât de membrii echipei, dar mai ales de familii. Prin natura mea sunt foarte extrovertită și mă manifest vorbind aproape, atingând oamenii dragi și bucurându-mă de prezența echipei lângă mine. 

În rest, ne ținem de termenele limită. Lucrăm în weekend-uri ca să finalizăm planurile, iar echipa de constructori se mișcă foarte bine. Partea buna este că toată perioada de încetinire pe care am avut-o a avut un rol favorizant pentru idei: am citit, m-am documentat, am căutat. Și acum, când sunt în fața provocărilor, ideile vin ușor și frumos.

 

Ce surprize ați avut în acest sezon?

În primul rând, surprizele nu vin de la noi, vin de la cei pentru care facem casele. Ei sunt speciali, unici și diferiți. Este superb să vezi cum același tip de provocări sunt depășite de oameni în feluri diferite, care creează povești diferite. Cred că anul ăsta, cel puțin la cazurile la care am lucrat eu, am simțit un optimism și un filon puternic de speranță, mai mult decât în alți ani. Oameni care privesc viața cu toate provocările ei, cu zâmbetul pe buze și inima deschisă. Asta e marea lecție. Mare de tot.

În această perioadă, din ce ați observat, oamenii au devenit mai reticenți în a face modificari în casă, de frica echipelor care vin să renoveze, sau dimpotrivă?

Aș spune dimpotrivă. Noi avem multe cereri de proiecte de renovare și este firesc, pentru că în toată această perioadă de liniștire, de retragere în interiorul familiilor, cu toții am trăit diferit experiența locuirii în propria casa. Am realizat că avem nevoie de zone noi, de schimbări, de optimizări și adaptări. Așa că multă lume e pusă pe reamenajat propria casă.

Ce alte planuri (de vacanță) aveți pentru această vară?

Planuri am, dar după cum se vede este o perioadă în care planurile ne sunt puse la încercare. E o lecție și asta, atunci când înveți să gestionezi frustrarea că nu toate merg conform planului, planului personal adică, pentru că altfel sunt sigură ca există un plan divin. 

Din planurile de vacanță pentru vara asta făceau parte deja două deplasări care au fost anulate (în Mykonos și în Groenlanda) și aștept cu nerăbdare plecarea din Paros (Grecia). Deja mă imaginez pe plajă, uitându-mă la asfințit, sau cu kite-ul pe mare. Dar cum se spune: vom trăi și vom vedea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare