Homepage  / Vedete româneşti

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-au separat oficial, deși de doi ani sunt în proces de divorț. Cu cine vor petrece sărbătorile fetițele cuplului

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-au separat oficial, deși de doi ani sunt în proces de divorț. Cu cine vor petrece sărbătorile fetițele cuplului
16

de Cristina Țapu,

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în proces de divorț de doi ani, iar abia în primăvara anului viitor vor ajunge în instanță față în față. Din fericire, cei doi au reușit să ajungă la un consens referitor la programul de sărbători al celor două fiice pe care le au împreună, iar Alina înceacră să-și păstreze optimismul.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în proces de divorț de doi ani

La începutul anului 2022, Alina Sorescu a confirmat oficial divorțul de Alexandru Ciucu. Despre această despărțire au tot vehiculat zvonuri, dar cei doi au negat în repetate rânduri orice separare, doar pentru ca, în cele din urmă, să se confirme că aceasta era reală. Desigur, nu au reușit să ajungă la un acord pentru un divorț amiabil la notar, iar procesul a fost inevitabil. Până în prezent, acesta nu s-a încheiat, iar în primăvară cei doi urmează să-și expună nemulțumirile în fața instanței.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre o nouă căsătorie, la un an după despărțirea de Alexandru CiucuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

În cadrul procesului, Alexandru Ciucu a inițial solicitat ca domiciliul fetițelor să fie la el, dar instanța a respins cererea. Ulterior, în urma unui apel, instanța a decis că fetițele ar trebui să împartă timpul, locuind o săptămână cu mama lor și următoarea săptămână cu tatăl lor.

În urma acestei decizii, Alina Sorescu a reacționat și a luat măsuri legale pentru a obține ca domiciliul copiilor să rămână la ea. După procedurile judiciare ulterioare, cântăreața a obținut custodia, iar fetițele locuiesc cu ea, în timp ce Alexandru Ciucu petrece două weekenduri pe lună alături de Carolina și Raisa.

Unde vor petrece sărbătorile fiicele artistei

În ceea ce privește sărbătorile, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ajuns la un acord, stabilind că în acest an fetițele vor petrece Crăciunul cu tatăl lor, iar Revelionul alături de mama lor, solista Alina Sorescu.

„Copiii au nevoie de stabilitate, de rutină, de un program. Fetele merg la tatăl lor de două ori pe lună, și două zile pe săptămână atunci când nu merg în weekend, vacanțele, iar acum vor petrece Crăciunul, pentru că în situațiile astea așa se întâmplă. Într-un an Crăciunul la un părinte, în celălalt an la celălalt părinte. Și vor fi cu mine de Revelion”, a declarat Alina Sorescu, conform Libertatea.

După separarea de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu și-a concentrat atenția asupra carierei sale muzicale și asupra fiicelor sale. Artista afirmă că Raisa și Carolina i-au oferit putere și motivație în timpul procesului de vindecare emoțională.

„Nu sunt îndreptățită să dau un sfat, dar ceea ce știu este că le am pe fetițe ca motor. Ele sunt cele care mă mână să fiu puternică și să muncesc, ca să le pot oferi un trai minunat. Muzica este iarăși un lucru important pentru mine. Profesia mea mă împlinește foarte mult. Prioritățile mele sunt fetele și profesia mea: ceea ce fac eu cu picii și muzica pe care am redescoperit-o cumva, fiindcă au fost câțiva ani în care nu i-am mai dat atâta timp„, a declarat Alina Sorescu, în cadrul unui interviu acordat pentru Ego.ro.

Sursă foto: Instagram Alina Sorescu

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton