; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Sorescu insarcinata & Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, şedinţă foto în luna a noua de sarcină

07 January 2014

Alina Sorescu a realizat un pictorial special, la mai puţin de o lună înainte de a aduce pe lume primul său copil. Artista s-a lăsat fotografiată de Mircea Netea în ipostaze nemaivăzute până acum de fanii ei.

Purtând ţinute lejere, în nuanţe neutre, dar şi usor pastelate, Alina îşi dezvăluie, în premieră, pântecul în faţa obiectivului aparatului de fotografiat.

[Not a valid template]

Am avut o sarcină normala, a decurs totul bine şi mă simt norocoasă că mi-am putut desfăşura activitatea ca de obicei. De câteva săptămâni însă am început să fiu mai cuminţică, să stau mai mult acasă şi să dorm cât mi-a cerut corpul, iar copiilor de atelierul meu de muzică le-am dat vacanţă din timp. Nu am mai făcut sport, nu am vrut să risc. Mi-am luat însă o minge pe care am făcut acasă diverse mişcări pentru relaxarea spatelui', a declarat Alina Sorescu pentru Story.

Alina recunoaşte că nu a fost superstiţioasă şi ca a amenajat deja camera fetiţei, cumpărându-i chiar şi hăinuţe şi jucării din timp.

Nu am avut superstiţii. Mi-am dorit să fim pregătiţi când va veni pe lume, nu să alergăm atunci după cele necesare', a mărturisit vedeta.

Sarcina nu i-a modificat prea mult silueta

Am acumulat în jur de 11 kg, aşa că probabil îmi voi reveni rapid după naştere. Nu am făcut o obsesie din asta, am mâncat ce mi-a cerut organismul şi când mi-a cerut. Însă poate că nu m-am îngrăşat mult datorită faptului că, neputând să mănânc mult odată, am avut mereu mese mai mici şi dese', a declarat artista.

Alina Sorescu va aduce pe lume primul său copil la sfârşitul lunii ianuarie. Alături de soţul ei, designerul de costume masculine Alexandru Ciucu, va avea o fetiţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare