Homepage  / Vedete româneşti

Alina Sorescu nu este dispusă să acorde o nouă șansă iubirii după divorțul de Alexandru Ciucu. Problemele nu s-au terminat, iar cei doi se vor întâlni în instanță

Alina Sorescu nu este dispusă să acorde o nouă șansă iubirii după divorțul de Alexandru Ciucu. Problemele nu s-au terminat, iar cei doi se vor întâlni în instanță
21

de Cristina Țapu,

Au trecut aproape doi ani de când Alina Sorescu și fostul ei soț, Alexandru Ciucu, au decis să pună capăt căsniciei, aflându-se în plin proces de divorț. La vârsta de 37 de ani, artista a afirmat recent că nu ia în considerare încă refacerea vieții sale amoroase, având în vedere că prioritare acum sunt fiicele ei, Carolina și Raisa. Iată detaliile!

Alina Sorescu nu este pregătită să acorde o nouă șansă iubirii

Alina Sorescu a subliniat că nu se gândește la această perspectivă până când procesul de divorț nu se finalizează.

„Nu cred că este cazul să răspund la o astfel de întrebare acum, atâta timp cât sunt într-un proces de divorț, care încă nu s-a terminat. Cât va mai dura vom vedea, nu ține de mine. Sunt totuși într-un proces de divorț de doi ani, am doi copii. Fetițele sunt prioritatea mea și nu este cazul să răspund la asta”, a fost răspunsul pe care Alina Sorescu l-a oferit atunci când a fost întrebată dacă intenționează să acorde o nouă șansă iubirii, potrivit Spynews.ro.

alina-sorescu11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Cu cine vor petrece sărbătorile cele două fiice ale Alinei Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în proces de divorț de doi ani, iar abia în primăvara anului viitor vor ajunge în instanță față în față. Din fericire, cei doi au reușit să ajungă la un consens referitor la programul de sărbători al celor două fiice pe care le au împreună, iar Alina înceacră să-și păstreze optimismul.

În ceea ce privește sărbătorile, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ajuns la un acord, stabilind că în acest an fetițele vor petrece Crăciunul cu tatăl lor, iar Revelionul alături de mama lor, solista Alina Sorescu.

„Copiii au nevoie de stabilitate, de rutină, de un program. Fetele merg la tatăl lor de două ori pe lună, și două zile pe săptămână atunci când nu merg în weekend, vacanțele, iar acum vor petrece Crăciunul, pentru că în situațiile astea așa se întâmplă. Într-un an Crăciunul la un părinte, în celălalt an la celălalt părinte. Și vor fi cu mine de Revelion”, a declarat Alina Sorescu, conform Libertatea.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010. Cei doi au pus capăt mariajului lor în urmă cu aproape doi ani, după ce artista a depus actele de divorț. Cei doi au avut de împărțit mai multe proprietăți. Printre acestea, și vila din Pipera unde locuiau, evaluată la circa 500.000 de euro.

„A fost un an greu, cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu, și fetele, o viață liniștită”, scria Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram Alina Sorescu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton