; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina_IMG_0128

Alina Sorescu va realiza o nouă emisiune la TVR 1, denumită „Alina și picii ei”

18 December 2020

Premiera TVR 1 din 24 decembrie, de la 16.15, este o emisiune pentru întreaga familie, realizată și prezentată de Alina Sorescu. Îi sunt alături copiii din trupa ei de muzică, Picii lu Soreasca, iar Paula Seling e invitata ediției.

Cu puțin timp înainte ca Moșul să își înceapă călătoria pe la casele tuturor copiilor cuminți, pe 24 decembrie, de la 16.15, cei mici, dar și cei mari pot alege să petreacă o oră alături de „Alina și picii ei', la TVR 1. Premiera pe care principalul post al Televiziunii Române o propune în Ajun de Crăciun este o emisiune pentru întreaga familie, ce încurajează într-un mod hazliu și educativ, spontaneitatea și creativitatea copiilor, oferindu-le totodată și adulților șansa de a redescoperi farmecul copilăriei. Gazdă ne este Alina Sorescu, iar alături de ea – copiii din trupa ei de muzică „Picii lu Soreasca'.

„Alina și picii ei este formatul pe care îl visam de mult timp. Este întoarcerea mea în copilărie, dar în același timp, o încununare a muncii mele cu cei mici. Sunt pentru prima dată și realizator al unui program și pun în aplicare tot ce am învățat. Eu am crescut în Televiziunea Română, când cântam în emisiunile dedicate copiilor. Sunt fericită să reiau această tradiție și îmi propun să adun în fața micilor ecrane copii, părinți și bunici', ne spune Alina Sorescu, entuziasmată de acest debut.

La rândul ei artist încă din copilărie, Alina ne explică ce vom vedea la „Alina și picii ei': „Eu și trupa mea de copii Picii lu Soreasca vom cânta și vom fi gazde pentru un invitat artist. În după-amiaza de Ajun, o avem invitată pe Paula Seling. Ne-am lansat la același festival, în 1996, și ne apreciem una pe alta încă de cand eram copile. Vom povesti despre Crăciun, despre amintiri din copilărie și vom sărbători și ziua ei de naștere împreună.'
La rândul lor, picii o vor provoca pe Paula Seling să se pună la mintea copiilor și să o încurce cu întrebări haioase. „Vă invităm să veniți cu noi în lumea copilăriei, a purității și a anilor lipsiți griji', este invitația Alinei Sorescu pentru după-amiaza de Ajun, de la ora 16.15, la TVR 1.

Iar din 9 ianuarie, „Alina și picii ei' ne vor cânta și ne vor surprinde cu noi invitați în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, tot la TVR 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare