; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Garda Felina 1

Alina Sorescu cântă în noul serial “Garda Felină” de la Disney Junior

11 April 2016

Alina Sorescu interpretează o piesă din noul serial „Garda Felină' ce se lansează la Disney Junior pe 18 aprilie la 19.30.

[Not a valid template]

 

Vedeta a filmat un videoclip special pentru această piesă, disponibil aici

 

Melodia va fi inclusă în episodul ce are premiera pe 24 aprilie, la 19.30.

Seria animată “Garda Felină” continuă povestea lungmetrajului realizat de Disney, „Regele Leu' urmărind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și Nala, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, după ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii. Povestea lui Kion și a prietenilor lui ne-a fost prezentată pentru prima dată în filmul de televiziune 'Garda Felină: Întoarcerea' difuzat în premieră la Disney Junior Romania în luna martie. Serialul se difuzează în fiecare zi de la ora 19.30 și în reluare la orele 11.25, 14.15 și 17.15.

[Not a valid template]

„Am participat cu mare drag la acest proiect și mi s-au aprins multe amintiri legate de filmul «Regele Leu», acesta fiind primul film animat pe care l-am văzut în copilărie într-o sală de cinema. Abia aștept ca și micuțele mele să descopere poveștile și personajele din «Garda Felină» și mai cu seamă pe Fuli, ghepardul a cărei piesă o interpretez în limba română,' a spus Alina Sorescu.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare