; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina și Ilan Laufer și au dus gemenii născuți prematur la prima ședință foto

Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii născuți prematur la prima ședință foto

23 April 2021

Alina Laufer a devenit mamă de gemeni la mijlocul lunii februarie. Cei mici s-au născut prematur, dar au trecut peste problemele apărute în primele lor zile de viață și au deja două luni. Recent, în mediul online a apărut și prima lor fotografie de familie.

 Vezi galeria foto >

Alina și soțul ei, Ilan Laufer, sunt doi părinți fericiți. Pe 24 martie, Alina și copiii au fost externați din spital. Acum, când gemenii au făcut două luni și se simt bine, ei au mers la prima ședință foto de familie. Alina și Ilan Laufer își țin gemenii în brațe și îi privesc cu drag. Ca mulți ani gemeni, cei mici poartă aceleași haine, niște costume cu dungi.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ilan Laufer (@ilanlaufer)

Ilan Laufer a publicat imaginea realizată și în mediul online. Pe Instagram a scris:

„Dragostea într-o poză cât o mie de cuvinte', a notat Ilan Laufer.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Alina Laufer (@alina.laufer)

Și Alina Laufer a postat pe Instagram o poză cu gemenii și a transmis un mesaj:

„S-au făcut patru săptămâni de când i-am adus acasă pe prințișorii noștri scumpi și iubiți. Fiecare clipă alături de ei este un dar de la Dumnezeu'.

Alina Laufer a stat șase săptămâni în spital cu gemenii. Gemenii s-au născut prematur și au rămas timp de șase săptămâni internați, sub îngrijirea medicilor neonatologi.

„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici (n.r. – Maternitatea Giulești). (…)

Nu mai mănâncă prin gavaj, deja încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…) În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor', spunea Alina în emisiunea Teo Show înainte de a fi externată din spital.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare