; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina şi Criss au timp şi de şcoală

29 October 2012

Intepretele surorilor Ioana şi Anca Popa, Alina Eremia şi Cristina Ciobănaşu, sunt ocupate până la mijloc de noiembrie cu filmările la sezonul trei şi se împart, pe fugă, între şcoală şi actorie.

 

Tinerele Alina Eremia (18 ani) şi Cristina Ciobănaşu (16 ani) se apropie cu paşi repezi de finalul filmărilor la acest sezon, pe la mijloc de noiembrie, culminând cu episodul de Crăciun. Amândouă spun că scenele dramatice din acest sezon le-au dat bătăi de cap (dispariţia Ancăi, răpirea Ioanei), dar ne asigură că întâmpină cu aceeaşi bucurie şi astfel de momente, şi scenele muzicale: „Eu consider că cel mai interesant este atunci când există un echilibru între ele', spune Alina (care şi-a lansat recent prima melodie solo, „With or Without You'). „În meseria asta nu există nici uşor, nici greu. Nimic nu e uşor, dar totul este atât de frumos încât uiţi că e greu', completează colega ei.

Când nu filmează pentru „Pariu cu viaţa', Cristina are „repetiţii, înregistrări muzicale, concerte, coregrafie şi şcoală. Credeţi că mai rămâne timp de altceva?'. Filmează dimineaţa, fuge în Bucureşti, la şcoală („stau câteva ore, rar la toate'), apoi înapoi în Buftea. „Învăţ în maşină, noaptea, şi când mai prind câteva ore în weekend. Am câteva colege care mă ajută şi profesori înţelegători şi mai am norocul că sunt la un colegiu de profil. Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti, secţia de actorie', spune ea.

Pentru sezonul patru, fetele îşi doresc fericire pentru personajele lor încercate: Alina, „fiind o pesoană optimistă, îmi doresc un happy-ending, dar vom vedea cum vor decurge lucrurile'. „Anca trăieşte drame extreme în acest sezon. Ofertant, dar greu şi cu un consum uriaş. Mi-aş dori ca în sezonul 4 să fim fericiţi. Şi de ce nu şi puţină comedie?', se întreabă Cristina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare