; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Pușcău

Alina Pușcău, fosta concurentă de la „Ferma”: „Anul acesta mă mărit”

11 January 2021

Este una dintre cele mai cunoscute românce din lume, este o prezență care face furori atunci când intră într-o încăpere… și este una dintre concurentele care au scris istoria sezonului 5 Ferma. Orășeni vs Săteni: fosta bandită, Alina Pușcău a fost invitată astăzi pe canapeaua lui Cătălin Măruță. 

În urmă cu doar câteva minute, în cadrul emisiunii La Măruță, Alina a declarat, spre surprinderea tuturor celor care o urmăreau, că în 2021 se va mărită! Întrebată de Cătălin Măruță ce planuri are pentru anul ce tocmai a început, acesta a declarat: 'Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta'.

Surprins, Cătălin a încercat să afle mai multe despre misteriosul bărbat care a cerut-o de soție și care i-a furat inima, dar aceasta a ales să păstreze enigma:

'Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret'! Totodată, a recunoscut că aceasta nu a fost prima cerere în căsătorie de până la acest moment: 'Aveam un tipar în care trebuia să mă descopăr pe mine, mi-era frică. Când eram cerută, terminam relația, mi-era frică de mine. Cred că ceea ce am văzut în familie m-a făcut să-mi fie frică.' 

'Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama', au mai fost câteva indicii oferite de fotomodelul internațional. Chiar dacă nu a reușit să afle numele viitorului soț, Cătălin Măruță s-a asigurat că Alina a promis că va reveni în emisiune când va fi momentul potrivit și a primit și invitație la ceea ce se anunță a fi una dintre cele mai frumoase nunți internaționale ale anului 2021. 

Rămâneți aproape de emisiunea La Măruță în fiecare zi, de la ora 15:00 pentru cele mai interesante și de actualitate informații din lumea mondenă din România! 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare