; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina puscas (2)

Alina Pușcaș a încins atmosfera pe plajele din Dubai! Cum arată prezentatoarea după cele 3 nașteri

21 April 2021

Alina Pușcaș atrage privirile tuturor chiar și după ce a adus pe lume 3 copii. 

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!', de la Antena 1, s-a săturat de vremea rea din România și a plecat alături de soț și copii în însoritul Dubai. Aceștia au petrecut alături de câțiva prieteni câteva zile în care s-au odihnit și s-au bucurat de bronz pe malul mării. Deși a născut de 3 ori, Alina Pușcaș arată impecabil! Dovada stă în imaginile publicate de aceasta pe contul de socializare.

 Vezi galeria foto >

Prezentatoarea a devenit mămică pentru a treia oară pe 3 august 2019, iar micuța Iris a venit pe lume în urma unei operații de cezariană.

După ce s-a căsătorit civil în octombrie 2019, cu partenerul ei, Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș se pregătea să facă nunta anul trecut în Grecia. Din păcate însă, vedeta nu știe când va putea relua aceste planuri:

„Da, aveam, pe 6 iunie, probabil că nu o să uit toată viaţa acest lucru, că pe 6 iunie, in plină pandemie, noi aveam programata nunta in grecia. Momentan am suspendat acest lucru, pentru că din ce mai discutăm cu prietenii care sunt rezindenţi nu prea e siogur că se va putea face ceva chiar şi anul acesta, o nunta prorpiu—zisă, aşa cum ne-am dorit-o noi. Aşă că momentan aştetăm, pentru că nu vrem să ne aruncăm cu capul înainte şi să o pătim din nou. Ne dorim foarte mult să se întâmple, rămâne de văzut când se termină nebunia cu aceste restricţii. Sperăm să rămână tot în Grecia această petrecere', a povestit Alina Pușcaș în exclusivitate pentru TVMania. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare