; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Puşcaş

Alina Pușcaș va participa la “Splash! Vedete la apă!”, la Antena 1

29 April 2014

Alina Pușcaș a acceptat să-și testeze limitele la „Splash! Vedete la apă', show care va începe, în curând, la Antena 1.

Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva!', care are rău de înălțime și nici o mare înotătoare nu este, a fost convinsă să participe la spectaculosul concurs al săriturilor în apă de colegii ei din show-ul transformărilor care se vor arunca și ei în bazinul olimpic.

Alina Pușcaș

O să-mi fie frică, am rău de înalțime, nu știu să înot decât în stilul broscuță și, eventual, să fac pluta, și n-am sărit în apă decât o singură dată, de pe o stâncă, de mână cu Andreea, soția lui Andrei Aradits. Eram în Grecia, anul trecut, în Insula Santorini și, la îndemnul celor din jur, am sărit amândouă, cu mâna la ochi. Mi-au spus să stau dreaptă, dar nu și să desfac brațele, ca să nu mă duc mult în adâncime. La impactul cu apa nu doar că am simțit durere, dar apoi m-am și dus mult în adâncime. Asta m-a panicat foarte tare. Până la urmă a fost ok, însă n-a fost o experiență plăcută. Mi-am zis să vin, totuși, la show, pentru că știam că vor participa o parte dintre colegii de la Te cunosc de undeva!' Ei m-au convins să fac pasul ăsta', spune Alina Pușcaș.

Splash! Vedete la apă', show-ul verii la Antena 1, va aduce în fața telespectatorilor peste 30 de vedete care se vor întrece într-un spectaculos concurs al săriturilor în apă. Splash! Vedete la apă' le va oferi numeroaselor vedete care vor participa la show nu doar un motiv de distracție, ci și ocazia să-și învingă temerile și să-și depășească limitele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare