Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș i-a uimit pe fani. Vedeta a îmbrăcat un top auriu foarte îndrăzneț. Cum reușește să țină semnele trecerii timpului la distanță

Alina Pușcaș i-a uimit pe fani. Vedeta a îmbrăcat un top auriu foarte îndrăzneț. Cum reușește să țină semnele trecerii timpului la distanță
10

de Cristina Țapu,

Alina Pușcaș este o femeie frumoasă și plină de încredere în sine. Prezentatoarea Te cunosc de undeva nu ezită să se fotografieze în ținute îndrăznețe și să distribuie imaginile pe paginile personale ale rețelelor de socializare. Una dintre cele mai recente imagini a făcut furori în rândul fanilor.

Alina Pușcaș, ipostaze provocatoare pe Instagram

Alina Pușcaș acordă o atenție deosebită felului în care arată și petrece ore întregi la sala de sport, iar rezultatele sunt vizibile. Are un trup tonifiat și un tonus extraordinar așadar își permite să îmbrace ținute îndrăznețe. Recent, Alina Pușcaș s-a fotografiat purtând un top mulat auriu, iar fanii s-au întrecut în complimente și aprecieri.

Respectivul corset a reprezentat un adevărat trend în rândul vedetelor din România și de peste Ocean, așadar Alina nu a putut spune pas și a decis, la rândul său, să-l îmbrace, spre bucuria fanilor. Theo Rose și Lili Sandu au fost două alte vedete din România care s-au fotografiat purtând un articol vestimentar similar.

Alina Pușcaș nu ezită să vorbească despre trucurile la care apelează pentru a ține semnele trecerii timpului la distanță și a nu acumula kilograme nedorite.

„Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum, pentru tot, pentru pozele pe care le-am pus. (…) Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacanțe ce mă tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport”, povestea Alina Pușcaș.

alina-puscas-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În plus, Alina Pușcaș respectă cu strictețe și o rutină de îngrijire a tenului. Nu apelează la serviciile unui cosmetician, ci are propriul salon acasă, după cum ea însăși a dezvăluit.

„Recent, mi-am luat o mască cu leduri, da știu că sună ciudat. În general le găsești la cosmetică, în saloanele de cosmetică, dar există și variante în care ți le comanzi online și ai tu masca ta acasă. Nu mai trebuie să îți faci programare. La mine asta era problema. Faptul că nu pot să mă duc să îmi fac programare și să o și respect.

Am descoperit aceste măști de uz casnic, să zic, dar care sunt cu leduri. Asta a mea are 5 tipuri de lumină: roșie, albastră, albă, verde și galbenă. Și le folosesc acasă. Teoretic dacă folosești această mască în fiecare zi sau măcar o dată la două zile, te ajută foarte tare. Pe hidratare, sau pe diminuarea ridurilor fine, sau pentru tratarea cuperozei”, povestea Alina Pușcaș, conform Fanatik.

Alina Pușcaș trăiește o poveste de dragoste cu medicul Mihai Stoenescu

Alina Pușcas este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu din anul 2019. Cei doi au împreună 3 copii: Alexandru, Antonia și Iris. Deși există o diferență de 10 ani între ea și Mihai, faptul că partenerul său este mai mare cu un deceniu nu a reprezentat niciodată un impediment pentru Alina.

Comunicarea sinceră, deschisă, capacitatea de a face compromisuri și a forma o echipă, indiferent de situație, au fost factorii care au contribuit la armonia cuplului lor.

Sursă foto: Instagram Alina Pușcaș

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton