; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Pușcaș Sunt fericită și nerăbdătoare să mi cunosc copilașul (3)

Alina Pușcaș: “Sunt fericită și nerăbdătoare să-mi cunosc copilașul”

02 April 2015

Alina Pușcaș se pregătește pentru unul dintre cele mai importante și emoționante momente din viața ei: acela când va deveni mamă, după cum a scris TVmania, ieri.

[Not a valid template]

Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva!' este însărcinată în luna a treia.

Nu cred că aș avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea și nerăbdarea de a-mi cunoaște, cât mai curând, copilașul, mă simt mai puternică și mai matură. Îmi doresc foarte mult un băiețel sănătos și frumos dar, până la urmă, știti cum e: fetiță sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla și acest lucru și aștept cu drag să vă împărtășesc din nou bucuria', spune Alina Pușcaș.

Vedeta Antenei 1 mărturisește că vestea sarcinii a luat-o total prin surprindere:

Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaș pe buze și cu întrebarea “Ce-ar fi să fiu însărcinată?” Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile și l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh și l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie și am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea același rezultat pozitiv'.

Bucuria și emoția ce au urmat au copleșit-o pe Alina.

Emoția, evident, a fost fără margini. Au urmat țipete, râsete, agitație, un fel de dansuri contemporane prin casă, lacrimi de fericire, telefoane către familie', mai spune aceasta.

Alina Puşcaş a divorțat anul trecut, iar în prezent are o relație, dar prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva' este foarte discretă în privința vieții personale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare