; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina puscas

Alina Pușcaș și-a făcut un tatuaj nou. Ce semnificație are desenul

15 July 2020

Alina Pușcaș a postat pe contul de socializare o imagine, în care le arată fanilor noul tatuaj. Locul ales de vedetă pentru realizarea desenului este ferit de ochii curioșilor. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce semnificație specială are.

„Da…este al meu. Făcut pe 15 martie, fotografiat azi – 14 iulie. Este o reinterpretare a „Creației' lui Michelangelo…geneza, nașterea, evoluția, acolo unde arta (adam – mâna stângă) întâlnește evoluția, tehnologia ??? #tattoo #evolution #genesis #art #revolution #me #my #thing', a scris ea pe contul de Instagram.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Da…este al meu 😜 Facut pe 15 mai , fotografiat azi – 14 iulie Este o reinterpretare a “Creatiei” lui Michelangelo…geneza, nasterea, evolutia, acolo unde arta (adam – mana stanga) intalneste evolutia, tehnologia 🖤🖤🖤 #tattoo #evolution #genesis #art #revolution #me #my #thing

A post shared by Alina Puscas – Stoenescu (@alina_puscas_) on


Alina Pușcaș a fost una dintre vedetele de la Te cunosc de undeva' infectate cu noul coronavirus. Vedeta a stat internată în spital doar câteva zile. În tot acest timp, ea a declarat că nu a avut niciun simptom și că se simte foarte bine. La câteva zile după externare, Alina a plecat alături de familia ei pe litoralul Mării Negre. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare