; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Puşcaş, sculptată în ciocolată la Top Chef

22 December 2012

Cea de-a şaptea ediţie Top Chef, difuzată sâmbătă, de la 22:30, debutează la bordul unui avion. Printre surprizele pregătite de cei trei juraţi se numără schimbarea şefilor de echipă în momente cheie, record absolut de timp pentru executarea unei probe, dar şi un invitat cu totul şi cu totul special – renumitul ciocolatier belgian Herman Van Dender, furnizor oficial al Casei Regale a Belgiei şi al Casei Imperiale a Japoniei, alături de care Tudor Constantinescu a realizat o statuie din ciocolată, având-o drept model pe Alina Puşcaş.

O surpriză de zile mari îi va aştepta pe concurenţi şi la intrarea în platoul Top Chef, acolo unde află că au dispoziţie o singură oră pentru a pregăti un produs specific unei ţări, pornind de la un ingredient cheie: Noua Zeelandă-miel, Norvegia –somon, Italia-iepure, America de Nord – curcan, Germania –porc şi Africa de sud – struţ, folosind desigur şi ciocolata atât de dragă invitatului special.

Este momentul care le dă mari bătăi de cap concurenţilor rămaşi în lupta pentru premiul Top Chef: „De pe margine îţi vin 1000 de idei, însă atunci când eşti în platou nu-ţi mai dai seama de nimic!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare