Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș a renunțat la apartament și s-a mutat la casă. Locuința nu este încă amenajată: „Cred că voi intra în faliment”

Alina Pușcaș a renunțat la apartament și s-a mutat la casă. Locuința nu este încă amenajată: „Cred că voi intra în faliment”
15

de Cristina Țapu,

Alina Pușcaș s-a mutat la casă, însă amenjările sunt în plină desfășurare și va dura o bună perioadă de timp până când totul va fi pe placul prezentatoarei de la Antena 1.

Alina Pușcaș s-a mutat într-o casă nouă

Alina Pușcaș, prezentatoarea TV, locuia alături de familie într-un apartament situat în București. Interiorul locuinței era amenajat într-un stil minimalist, fără pretenții extravagante pentru că prezentatoarea știa că se va muta la casă cândva. Mutarea a avut loc, însă o bună parte din locuință este încă neamenajată.

Mobilierul pentru casa nouă a Alinăi Pușcaș nu este complet. Ea a optat pentru mobilier realizat la comandă, folosind materiale speciale și modele inedite.

alina-puscas-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„În general sunt puțini cei care execută mobilier custom pe dimensiuni, în special din cauza dimensiunilor. Nu mai zic dacă vezi pe Pinterest ceva și te fascinează, dacă vrei să propui un proiect de genul ăsta trebuie să anunți pe Instagram să încerce lumea să te ajute.

„Am primit câteva oferte, dar o persoană a spus că nu are acel tip de lemn, alta că durează undeva la șase luni. O masă, totuși, să aștepți după o masă șase luni, parcă e prea mult, unii cu bugetul mult prea mare și uite așa suntem încă în țara în care partea asta costă extrem de mult. Și afară costă, într-adevăr, mai ales când e vorba de lemn și tot ce înseamnă manufactură.”, a dezvăluit Alina Pușcaș fanilor, fără a prezenta însă imagini din noua sa locuință.

Alina Pușaș este îngrijorată din cauza costurilor mari necesare amenajării

Andreea Pușcaș este îngrijorată și din cauza costurilor foarte mari pe care le implică amenajarea unei astfel de locuințe. Mai în glumă, mai în serios, Alina a spus că se așteaptă să intre în faliment până când casa va arăta conform așteptărilor sale.

„Cheltuielile pentru casă au fost multe însă investițiile nu se opresc aici. Am ajuns să văd că sunt niște costuri ceva de speriat. Apartamentul în care stăteam noi, am mers pe minimalism, așa că nu am investit foarte mult, știind cumva că o să ne mutăm la casă, nu avea sens să mai investim, dar la dimensiunile astea tot ceea ce depășește o anumită dimensiune aproape că se dublează prețul. Cred că voi intra în faliment.”, a declarat Alina Pușcaș, conform Spynews.ro.

Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu. Din iubirea celor doi, au venit pe lume trei copii: Alex, Melissa și Iris. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, nu este împlinită doar pe plan amoros, ci și pe plan financiar.  

Invitată în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, Alina Pușcaș a recunoscut că relația cu soțul ei, care este medic stomatolog, i-a sporit confortul financiar.  

Prezentatoarea a fost întrebată dacă Mihai este un soț gelos și care este atitudinea pe care o are în raport cu aparițiile provocatoare ale soției sale. Alina a oferit un răspuns plin de umor și a ținut să sublinieze că Mihai, la rândul său, este un bărbat frumos, cu ochi albaștri care, recunoaște, au cucerit-o încă de la prima vedere.

Sursă foto: Instagram Alina Pușcaș

Citește și:




PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton