; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina puscas (2)

Alina Pușcaș s-a accidentat la schi. Care este starea sa de sănătate

10 March 2021

Un weekend de relaxare s-a transformat într-o experiență de coșmar pentru prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!', difuzată de Antena 1. 

Deși iubește muntele și schiază de ceva vreme, Alina a avut ghinion pe pârtie în urmă cu câteva zile, suferind o accidentare destul de gravă, fiind în prezent cu piciorul drept imobilizat. 

Incidentul a avut loc pe partia de schi de la Sinaia, unde prezentatoarea a ajuns într-o zonă acoperit parțial cu gheață, iar condițiile nefavorabile au făcut-o să piardă controlul. Vestea a fost dată de vedetă pe rețelele de socializare și detaliată în cadrul postului Antena Stars:

„Am plecat la Sinaia și am ajuns la cota 2000, unde era absolut superb.', a povestit aceasta pentru Antena Stars. „Părea să fie zăpadă, dar de fapt era foarte multă gheață, pentru că totul lucea. A fost pentru prima oară când am îndrăznit să schiez pe gheață. Pe a doua pârtie pe care am dat-o am și căzut în genunchi și am lovit cu genunchii gheața. A fost prima oară când m-am lovit rău de tot. La un moment dat în Elveția am căzut într-o prăpastie, dar atunci nu am pățit nimic de genul ăsta ligamente, genunchi.'

 

După ce Alina Pușcaș s-a accidentat pe pârtie, a primit de la medic și vestea că va avea nevoie de timp și recuperare ca să-și revină

. „Sunt în continuare cu orteză, este imobilizat piciorul drept. (…) Se pare că ligamentul colateral interior este afectat, de aceea trebuie să port câteva săptămâni această orteză fixă. Cel puțin 3 săptămâni va trebui să o port. Trebuie să am multă grijă. După o lună va trebui să fac o recuperare specială. Cu siguranță voi rămâne cu frică față de gheața pe care o poți întâlni pe pârtie. Greșeala mea a fost că am mers cu schiurle neascuțite', a detaliat ea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare