; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc de undeva

Alina Pușcaș revine la “Te cunosc de undeva!”. Cine este invitatul special

08 December 2016

După ce a devenit mămică pentru a doua oară, Alina Pușcaș revine sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 20.00, în postura de prezentatoare a transforming show-ului Te cunosc de undeva!', alături de Cosmin Seleși.

[Not a valid template]

Transformările acestei gale se vor succeda sâmbăta aceasta după momentul special de început, care îl va avea ca protagonist pe Adrian Daminescu, o voce cu totul aparte a muzicii românești. Acesta va veni pentru prima dată la Te cunosc de undeva!' să cânte alături de Florin Ristei și FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale sale.

Sâmbăta aceasta, Șerban Copoț va îmbrăca hainele Andei Adam și va interpreta una dintre cele mai recente piese ale artistei, Misha o va imita pe Kelis, care este cântăreață și bucătar-șef în țara ei, Statele Unite ale Americii, în timp ce Maria Buză și Pepe vor fi doi suedezi simpatici care au cunoscut un mare succes cu melodiile lor  în anii 90, Marie și Per, cei doi membri ai trupei Roxette. Lucian Ionescu va cânta în travesti și va încinge spiritele cu transformarea sa în Denise Belfon, Dorian Popa îl va aduce pentru prima oară la Te cunosc de undeva!' pe fostul soț al lui Whitney Houston, Bobby Brown, un cântăreț care a dat lovitura în anii 90 cu piesele sale dance, în timp ce Adina Răducan o va imita pe una dintre surorile regelui pop, Janet Jackson, la fel de talentată ca fratele ei. Nico va fi un artist britanic al cărui succes a venit cu doar câțiva ani în urmă, azi el fiind unul dintre cei mai bine vânduți cântăreți, Ed Sheeran, Dima Trofim va urca din nou pe tocuri, să cânte și să danseze precum Britney Spears, pe când Amna se va transforma în Mirela Petrean și va interpreta, acompaniată de taraful Silvian Voicu, una dintre cele mai cântate melodii la petreceri, Cu ce m-am ales în viață'.

Care va fi transformarea ediției, veți vedea sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!'.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Șerban Copoț își împlinește un mare vis la „Te cunosc de undeva!'

Sanda Ladoși cântă pentru prima dată, sâmbătă, la Te cunosc de undeva!'

Mihai Constantinescu cântă alături de Florin Ristei, la Te cunosc de undeva!'

Horia Moculescu cântă în duet cu Ristei, în premieră, la Te cunosc de undeva!'

Gabriel Dorobanțu cântă, în premieră, sâmbătă, la Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare