Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș, despre cum relația cu soțul ei i-a adus un confort financiar sporit. „Are o meserie foarte grea”

Alina Pușcaș, despre cum relația cu soțul ei i-a adus un confort financiar sporit. „Are o meserie foarte grea”
8

de Roxana Mirea,

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, sunt împliniți atât pe plan personal, cât și financiar. Recent, prezentatoare emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a vorbit despre faptul că relația cu soțul ei i-a sporit confortul financiar.   

Alina Pușcaș, despre cum relația cu soțul ei i-a adus un confort financiar 

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu. Din iubirea celor doi, au venit pe lume trei copii: Alex, Melissa și Iris. Prezentatoare emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, nu este fericită doar pe plan personal, ci și pe plan financiar.  

Invitată în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, Alina Pușcaș a recunoscut că relația cu soțul ei, care este medic stomatolog, i-a sporit confortul financiar.  

alina-puscas-despre-cum-relatia-cu-sotul-ei-i-a-adus-un-confort-financiar-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Asta a fost o mega întâmplare și da, recunosc, mulțumită lui Mihai am trecut la un confort sporit, să zic așa. Și înainte să-l cunosc pe Mihai, nu eram tocmai rău, dar, într-adevăr, în momentul în care ne-am căsătorit… de fapt, de când ne-am combinat, că noi ne-am căsătorit în 2019, dar ne-am cunoscut în 2014. Noi am făcut prima dată toți trei copiii, și apoi ne-am căsătorit. Ziceam că visam să vină fetele cu inelușele să ni le dea, dar n-am mai avut răbdare și le purtăm oricum deja. Dar da, trebuie să recunosc chestia asta, Mihai este un bărbat mega muncitor, mega ambițios.

Are o meserie foarte frumoasă și foarte grea, care presupune extrem de mult talent. El este omul care, indiferent de ce are pe cap, când îți pune șurubul ăla în gingie, o face cu atâta precizie încât eu îi recunosc implanturile pe radiografii. (…) Mereu îmi zice că ar mai vrea să facă ceva. El și-ar fi dorit să facă un gen de chirurgie mai specială. Și-ar fi dorit să fie chirurgie pe cardio, dar nu s-a întâmplat. Probabil deciziile părinților atunci când s-a înscris la facultatea de Medicină, dar până la urmă, i-a prins bine pentru că zona asta de stomatologie e practic pe zona de lux. Oamenii care își pun implanturi, fac niște eforturi financiare. Este o manoperă și un cost foarte mare. El a ales cumva meseria bună. (…) Cumva, ne-am unit amândoi și ne-am sporit confortul. El ceva mai mult, evident”, a declarat Alina Pușcaș.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton