Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată pentru a patra oară. De ce nu mai poate avea copii

Alina Pușcaș, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată pentru a patra oară. De ce nu mai poate avea copii
11

de Roxana Mirea,

Alina Pușcaș a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată pentru a patra oară. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” este căsătorită cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu și au trei copii împreună. Alina Pușcaș a dezvăluit și de ce nu mai poate să rămână însărcinată.  

Alina Pușcaș, după ce s-a spus că este însărcinată  

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au trei copii împreună: Melissa, Alexandru și Iris. Zilele trecute, au apărut zvonuri conform cărora prezentatoarea TV ar fi însărcinată pentru a patra oară. Totul a pornit de la o imagine pe care Alina Pușcaș a publicat-o pe Instagram.  

Am râs cu lacrimi în primă fază, nu se poate! De la o fotografie în care eram într-un sacou, de care mă țineam de fapt ca să nu se vadă bustiera și țineam mâna sub sâni, nu o țineam pe burtă. Era un îndemn la a zâmbi toată ziua, pentru că eram cu zâmbetul larg. A apărut că sunt însărcinată a patra oară! Ferească Dumnezeu! Dar de unde știu? Că eu nu știu!”, a declarat Alina Pușcaș, pentru Playtech.ro. 

Imaginea în urma căreia s-a spus că Alina Pușcaș este însărcinată pentru a patra oară

„Mihai nu a văzut informația, dar probabil că i-au trimis după aceea colegii să facă mișto de el. El e super relaxat, pentru că știe că nu mai avem cum să rămân însărcinată”, a precizat ea. 

De ce Alina Pușcaș nu mai poate să rămână însărcinată 

Alina Pușcaș a mărturisit că a apelat la o procedură medicală de legare a trompelor uterine, motiv pentru care nu mai poate să rămână însărcinată.  

„Nu există o problemă medicală, ci pur și simplu mi-am clipsat, sunt prinse cum ar veni, nu se mai poate. Singura variantă prin care pot să mai fac un copil ar fi o fertilizare în vitro, ceea ce nu o să se întâmple. 

Am recurs la asta pentru că mi-am dorit să nu mai folosesc anticoncepționale. În principiu, oricum aveam de gând să mă opresc. Nu mai suntem la 20 de ani, nici la 30 de ani și cumva am zis că cifra 3 este un triunghi perfect. Mai bine așa, să încercăm să acordăm cât de mult timp putem celor 3 copii și e suficient”, a mai spus Alina Pușcaș, pentru aceeași sursă. 

Alina Pușcaș împlinește 40 de ani. Care este cea mai mare dorință a prezentatoarei «Să mă criogenez undeva pe la 30!» (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton