; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Puscas si Pepe

Alina Pușcaș părăsește emisiunea “Splash! Vedete la apă”

22 August 2014

Alina Pușcaș, Ruby, Sore, Simona Sensual, Florin Ristei, Vladimir Drăghia, Cosmin Soare, Daniela Crudu și tatăl ei, domnul Nelu Crudu, sunt vedetele care vor concura în prima semifinală Splash! Vedete la apă'.

Diseară, Alina Pușcaș va fi scoasă din incinta bazinului olimpic din Bacău pe targă și va fi nevoită să abandoneze concursul săriturilor în apă.

[Not a valid template]

Inițial, Alinei i se face rău la antrenamente când, după o săritură de la platforma de 7 metri, îi înțepenesc mâinile și are junghiuri puternice care o fac să plângă de durere. Este transportată de urgență la spitalul din Bacău unde, în urma unor investigații medicale, se constată că are o contractură musculară puternică și un început de pneumonie. Medicul îi recomandă să nu mai participe seara, la filmare, însă Alina își dorește să rămână în concurs și să încerce săritura pe care a pregătit-o, motivată fiind de cazul impresionant al Mariei Casian, micuța campioană la sărituri în apă pentru care luptă', de altfel, toți concurenții de la Splash!'.

În emisiune, Alina Pușcaș reușește să-și execute săritura însă, la câteva zeci de minute după asta, i se face rău pe canapeaua concurenților, în plină înregistrare a show-ului, și este scoasă pe brațe din platoul emisiunii. Este transportată din nou la spital unde medicii, după ce o consultă din nou, îi interzic să continue emisiunea.

După ce am sărit, mi s-au blocat iar mâinile. M-au văzut cei din producție și m-au scos din emisiune. La spital, mi s-a făcut glucoză intravenos și s-a constatat că am tensiunea foarte crescută. Mi s-a spus că trebuie să renunț la emisiune, că zece zile trebuie să urmez un tratament strict și să nu fac nici cel mai mic efort, pentru ca organismul meu să-și poată reveni. N-am mai pățit așa ceva în viața mea.

Medicul mi-a explicat că, pe fond de frică și stres și din cauza eliberării excesive de adrenalină, corpul pierde mai multe vitamine decât în orice altă situație. Eu nu am știut că frica și adrenalina eliberată excesiv ard rapid mineralele din organism și pot crea asemenea probleme… M-am tratat, acum sunt bine', a declarat frumoasa prezentatoare a show-ului Te cunosc de undeva!'.

Cum reușește Alina Pușcaș să facă, în aceste condiții, dovada curajului ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 22 august, de la ora 20.30, în prima semifinală a show-ului Splash! Vedete la apă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare