; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Puşcaş: “Nu voi opta pentru o nuntă tradiţională”

03 December 2010

Alina Puşcaş, protagonista telenovelei “Narcisa sălbatică” va defila vineri, 3 decembrie,  într-o rochie de mireasă marca Belinda Liu, pe podiumul de la Bucharest Fashion Week, ca o “repetiţie” pentru propria sa nuntă cu Viktor.

“Sunt deja obişnuită cu rochiile de mireasă din alte prezentari, editoriale fashion şi beauty. Tocmai din acest motiv şi pentru că sunt obişnuită cu modelele clasice de rochii de mireasă, cu siguranţa ceea ce voi alege eu pentru nunta mea va fi ceva ieşit din tipar, mai ales că nu voi opta pentru o petrecere de nuntă tradiţională. Rămâne de văzut când va avea loc marele eveniment… 2011 sau 2012 (2012-eventual daca putem “vorbi”cu triburile maiaşe să mai amâne apocalipsa puţin), a declarat Alina.

Dincolo de această prezentare, Alina se pregăteşte să îmbrace propria ei rochie de mireasă. Protagonista telenovelei „Narcisa Salbatica' a decis să facă marele pas şi a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei Viktor. Viitorul soţ al Alinei are 30 de ani, este cetăţean german şi trăieşte de peste şase ani în România.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare