; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina puscas insarcinata2

Alina Pușcaș naște în septembrie, dar nu vrea să stea degeaba

12 May 2015

Prezentatoarea de la 'Te cunosc de undeva!' – a cărei finală are loc sâmbătă, 16 mai, la Antena 1 – e convinsă că poate îmbina cu succes și munca, și maternitatea!

 alina-puscas-insarcinata2

 

TVmania: Cum ți s-au părut filmările la acest sezon din “Te cunosc de undeva!”, care se termină pe 16 mai?

După părerea mea, a fost cel mai bun sezon de până acum, mai ales din punct de vedere al audiențelor. Vom avea o finală apoteotică… și veți vedea la ce mă refer, numai dacă o veți urmări, pe 16 mai. Au existat cel puțin două momente de emoție pură, duse la cote surprinzătoare.

 

Ți-ai modificat ceva în programul zilnic, din cauza sarcinii?

Nu mi-am schimbat deloc programul sau perioadele de filmări, pentru că am fost foarte norocoasă cu sarcina. Până în acest moment am avut parte de o sarcină foarte ușoară de care am putut să mă bucur din plin. În cazul în care vom începe filmările pentru sezonul 8 Te cunosc de undeva!', undeva în toamnă, va trebui să modificăm puțin programul, măcar în prima lună de la fericitul moment. Nu-mi doresc sub nici o formă să-mi întrerup activitatea de televiziune, pentru că sunt absolut convinsă că atât maternitatea, cât și filmările, se pot combina și completa perfect și poate voi avea chiar un suflu nou în calitate de proaspată mămică.

 

S-au purtat colegii diferit cu tine?

Diferit nu am simțit că se poartă pentru că, de cele mai multe ori, uită că sunt însărcinată (râde). Cred că doar Seleși mai scapă din când în când câte o reacție de genul:   “Vai, Pușcaș… nu știi ce te așteapta!… Dar e minunat oricât de greu ar fi!”

 

Ți s-au schimbat planurile pentru vara aceasta? Când vei naște?

S-au cam schimbat, pentru că în maximum două luni de zile nu voi mai avea voie să zbor, așa că voi putea doar să fac drumuri scurte prin țară, la mare sau la munte. Așadar, nu-mi rămâne decât să sper că, spre deosebire de 2014, vara aceasta va fi una frumoasă, călduroasă, cu foarte multe zile însorite, ca să nu stau cu gândul mereu la alte și alte destinații turistice fascinante. Voi naște în septembrie.

 

Este prematur să discutăm ce se întampla cu prezența ta în viitorul sezon 'Te cunosc de undeva!'?

Momentan nu știm oficial programul de filmări pentru noul sezon, dar e posibil să apar câteva ediții însărcinată și restul edițiilor fără burtică (râde). Cert este că nu vreau să renunț la filmări pentru că, așa cum am mai spus, probabil mă vor ajuta să îmi revin mult mai repede și să evit a mă izola total în casă, între patru pereți.

 

Te-ar putea interesa și:

Alina Pușcaș: Sunt fericită și nerăbdătoare să-mi cunosc copilașul'

Alina Puşcaş este însărcinată

FOTO: Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, câștigătorii „Dansează printre stele'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare