; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Puscas

Alina Pușcaș: “Mi-am privit copilașul și am simțit că are nevoie de mine”

01 September 2015

Sâmbătă, 29 august, Alina Pușcaș a devenit mămica unui băiețel de 3,050 kg, pe care îl va chema Alexandru. Ce a simțit prezentatoarea „Te cunosc de undeva!' când și-a privit pentru prima oară copilul și pe cine a avut alături, vedeți în articolul de mai jos.

Alina Puscas

Cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit, până acum, a fost cel de protecție. Mi-am privit copilașul și am simțit că are nevoie de mine, pur și simplu. După ce s-a născut, doamnele asistente mi l-au pus pe obraz și s-a liniștit imediat. I-am simțit pielea caldă, l-am văzut cât de micuț și drăgălaș era… O oră mai târziu, îl țineam în brațe. Alexandru s-a născut în zi de mare sărbătoare, Tăierea capului Sf. Ioan Botezătorul ceea ce, încă o dată pentru noi înseamnă că acest copilaș este o minune și o binecuvântare. Îmi doresc să fie sănătos, frumos, deștept și norocos în viață', a declarat Alina Pușcaș.

Deși nașterea era programată pentru 31 august, travaliul a început cu două zile mai devreme.

Se pare că tânărul a vrut să ia singur decizia momentului nașterii. Am avut un travaliu de șase ore, fără să realizez efectiv… Treceam pentru prima oară printr-o sarcină și nu îmi puteam închipui cât de dureroase sau frecvente ar trebui să fie contracțiile. Am fost tot timpul foarte rezistentă la durere, dar contracțiile pe care le-am avut în ultima oră până la naștere m-au cam îngenunchiat. Operația a durat în jur de 40 de minute și, deși mi-era teamă și aveam emoții și dureri puternice, atmosfera din sala de operație era destul de destinsă', mai spune prezentatoarea show-urilor Te cunosc de undeva!' și Splash!', de la Antena 1.

Alături de Alina Pușcaș s-a aflat tatăl copilului, dr. Mihai Stoenescu.

Mihai mi-a fost fost alături în permanență, a fost la fel de emoționat și fericit că, în sfârșit, și-a cunoscut fiul', a adăugat Alina.

Te-ar putea interesa și:

„Te cunosc de undeva' începe pe 12 septembrie. Cine sunt concurenții

Alina Pușcaș caută deja bonă: „Sper să fiu norocoasă și la acest capitol'

Diana Munteanu, Pepe și Alina Pușcaș vor prezenta „Splash! Vedete la apă'

Alina Pușcaș: Am aflat că vom avea un băiețel!' | Ce nume va primi la botez

Alina Pușcaș naște în septembrie, dar nu vrea să stea degeaba

Alina Pușcaș: Sunt fericită și nerăbdătoare să-mi cunosc copilașul'

Alina Puşcaş este însărcinată

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare