; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Puşcaş, lăudată de iubit când vine vorba de gătit

29 October 2012

Alina Puşcaş pare să fie gazda perfectă pentru show-ul Top Chef', care începe la Antena 1 pe 5 noiembrie. Vedeta nu este doar o bună prezentatoare, ci are şi multe cunoştinţe gastronomice. Logodnicul ei, Viktor, spune că frumoasa Alina ştie să gătească aproape orice. Iar Alina i-a promis că va încerca şi acasă delicioasele preparate gătite de cei 24 de bucătari înscrişi în competiţie.

Din păcate cu filmările la Te cunosc de undeva!' şi Top Chef', Alina nu a mai avut timp să-i arate iubitului său la ce se pricepe în bucătărie. De când am început filmările şi sunt plecată de dimineaţa până seara nu mai apuc să gătesc nimic, aşa că mai bine nu spun când am gătit ultima oară', a spus Alina.

Alina este încântată că are două emisiuni la Antena 1 şi spune că nu a stat pe gânduri când i s-a propus să prezinte Top Chef'. M-am simţit onorată că producătorii s-au gândit la mine. Am acceptat imediat cum am aflat că programul de la Te cunosc de undeva!' nu se va suprapune cu cel de la Top Chef'. Nu a fost nevoie să stau pe gânduri', ne-a zis ea.

Citeşte şi:

Alinei Puşcaş îi este frică…să nu se îngrașe la Top Chef

FOTO: Alina Puşcaş va fi gazda show-ului „Top Chef'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare