Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș a împlinit 40 de ani. Cea mai mare dorință a prezentatoarei: „Să mă criogenez undeva pe la 30!”

Alina Pușcaș a împlinit 40 de ani. Cea mai mare dorință a prezentatoarei: „Să mă criogenez undeva pe la 30!”
17

de Redactia Tvmania

Ziua de 2 noiembrie este una importantă pentru Alina Pușcaș pentru că schimbă prefixul, așa cum se spune în limbaj colocvial. Prezentatoarea TV a vorbit, pe contul personal de Instagram, despre modificările care au loc în viața sa odată cu maturizarea și a oferit toate detaliile fanilor. Alina și-a început ziua de naștere în forță, într-un mod pentru care puțini am opta!

Alina Pușcaș împlinește 40 de ani

Alina Pușcaș împlinește 40 de ani pe 2 noiembrie. Prezentatoarea a fost foarte activă pe rețelele de socializare cu o seară înainte de a schimba prefixul și a explicat că trecerea de la 39 de ani la 40 are un impact psihologic puternic asupra sa.

Alina Pușcaș, la sala de sport, chiar de ziua sa de naștere

„Chiar dacă este vorba doar despre o cifră, cifra asta ne cam lucrează psihologic. Pe măsură ce ne apropiem de o schimbare de prefix observăm din ce în ce mai critic lucrurile care s-au schimbat. Problema este că aceste schimbări pe care le-am simțit eu mai serios au apărut acum vreo doi ani, nu chiar acum în ultimele luni de zile. Pe lângă partea fizică, are legătură și cu energia și cu pofta de viață care este imposibil să fie aceeași cu cea de la 30 de ani. Acum nu e ca și cum mi-aș dori să mă întorc la 30 de ani pentru că perioada dintre 30 și 40 a fost pentru mine cea mai înfloritoare perioadă. Este foarte important ce o să se întâmple în următoarea perioadă, după 40 de ani. Între 40 și 50. Nici nu pot să pronunț. Parcă nu mă văd. Mda… E greu să percutezi chiar și cifra asta: 40. Cred că mi-aș fi dorit să mă criogenez undeva pe la 30 de ani fizic și să-mi păstrez spiritualitatea de la 37-38, a declarat Alina Pușcas, pe contul personal de Instagram.

Alina Pușcaș împlinește 40 de ani. Care este cea mai mare dorință a prezentatoarei «Să mă criogenez undeva pe la 30!» (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Dimineața zilei sale de naștere a început în forță pentru frumoasa prezentatoare. Nu cu tort, cadouri și urări de bine din partea tuturor prietenilor, ci cu multă muncă la sala de sport.

Sărbătorita zilei a explicat de ce a decis să demareze așa sărbătoarea și a menționat pe un ton glumeț că speră ca acest obicei de a merge la sala de sport să o țină multă vreme de acum înainte, de ce nu, toată viața.

Alina Pușcaș este căsătorită cu un medic stomatolog

Alina Pușcas este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu din anul 2019. Cei doi au împreună 3 copii: Alexandru, Antonia și Iris. Deși există o diferență de 10 ani între ea și Mihai, faptul că partenerul său este mai mare cu un deceniu nu a reprezentat niciodată un impediment pentru Alina.

Alina-Puscas-si-sotulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Comunicarea sinceră, deschisă, capacitatea de a face compromisuri și a forma o echipă, indiferent de situație, au fost factorii care au contribuit la armonia cuplului lor.

„12.10.2019, după aproape 5 ani de relație, ne căsătoream (cu puțin timp înainte de pandemie). Noi am abordat varianta inversă tradiției…Primii 5 ani am fost ocupați să facem cei 3 copii și după aceea ne-am hotărât să facem și pasul. Doamne ajută să ne țină tot așa.”, scria Alina Pușcaș pe pagina personală de Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton