Homepage  / Vedete româneşti

Imagini din noua casă a Alinei Pușcaș. Cum arată bucătăria vedetei: „Cam așa a ieșit după lupte seculare!”

Imagini din noua casă a Alinei Pușcaș. Cum arată bucătăria vedetei: „Cam așa a ieșit după lupte seculare!”
21

de Cristina Țapu,

Alina Pușcaș s-a mutat într-o casă nouă în primăvara acestui an, iar amenajarea locuinței este în toi. Prezentatoarea de la Antena 1 a distribuit un nou clip video pe pagina personală de Instagram în care le-a arătat fanilor cum și-a amenajat bucătăria, care pare să semene cu cea a unui restaurant de lux.

Imagini din noua casă a Alinei Pușcaș

În urmă cu doar câteva zile, în mediul online, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a împărtășit primele imagini cu bucătăria din noua sa casă. Alina Pușcaș a ales, la fel ca în restul locuinței, un design modern, cu multe suprafețe lucioase, în alb și gri. „Cam așa a ieșit bucătăria noastră după lupte seculare. Mai lipsesc – masca de sus de 20 cm și storurile pentru geamuri (le fac din in cu bumbac)“, a dezvăluit Alina Pușcaș.

bucatarie puscas 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Fanii au fost încântați de modul în care Alina a ales să-și amenajeze bucătăria, iar unii dintre ei și-au exprimat părerea în secțiunea destinată comentariilor: „Cu așa o bucătărie aș mânca numai în oraș, să nu deranjez ceva! Superbă!”, „De vis!”, au fost doar două dintre comentariile internauților.

Până cu puțin timp în urmă, Alina Pușcaș, soțul ei Mihai Stoenescu și cei trei copii ai lor au locuit într-un apartament. Având o familie numeroasă, vedeta și-a dorit mai mult spațiu, astfel că acum câțiva ani, ea și soțul ei au achiziționat un teren și au început construcția casei la care au visat mereu. Construcția este finalizată, iar prezentatoarea se ocupă în prezent de amenajarea acesteia.

Stilul interior ales este minimalist, cu nuanțe dominante de gri și bronz. Materialele folosite pentru zona de trecere la etaj includ sticlă, microciment și metal, conform informațiilor pe care prezentatoarea le-a oferit pe pagina personală de Instagram. Multe vedete din România au locuințe în care primează stilul minimalist combinat cu cel industrial, un exemplu fiind căminul creatoarei de conținut și prezentatoarei Alina Ceușan.

Alina Pușcaș este îngrijorată din cauza costurilor pe care le presupune amenajarea locuinței

Prezentatoarea este îngrijorată și din cauza costurilor foarte mari pe care le implică amenajarea unei astfel de locuințe. Mai în glumă, mai în serios, Alina a spus că se așteaptă să intre în faliment până când casa va arăta conform așteptărilor sale.

Alina-Puscas-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 21

„Cheltuielile pentru casă au fost multe însă investițiile nu se opresc aici. Am ajuns să văd că sunt niște costuri ceva de speriat. Apartamentul în care stăteam noi, am mers pe minimalism, așa că nu am investit foarte mult, știind cumva că o să ne mutăm la casă, nu avea sens să mai investim, dar la dimensiunile astea tot ceea ce depășește o anumită dimensiune aproape că se dublează prețul. Cred că voi intra în faliment.”, dezvăluia prezentatoarea.

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu. Din iubirea celor doi, au venit pe lume trei copii: Alex, Melissa și Iris.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton