Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș, despre gelozia dintre ea și soțul ei. Cum reușesc să-și facă timp unul pentru celălalt, deși au 3 copii

Alina Pușcaș, despre gelozia dintre ea și soțul ei. Cum reușesc să-și facă timp unul pentru celălalt, deși au 3 copii
8

de Roxana Mirea,

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu. Din iubirea celor doi, au venit pe lume trei copii: Alex, Melissa și Iris. Totuși, prezentatoare emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, spune că încă mai există gelozie între ea și soțul ei.

Mai este loc de gelozie între Alina Pușcaș și soțul ei

Recent, Alina Pușcaș a oferit un interviu în care a vorbit despre relația cu soțul ei, Mihai Stoenescu. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a spus că încă mai este loc de gelozie în relația lor, chiar și după 8 ani de zile.

Loc de gelozie cred că ar fi în orice relație, chiar și după mulți ani de conviețuire, dacă mai există pasiune, iubire și un motiv întemeiat. (râde) Femeile au uneori motive mai puțin întemeiate să fie geloase și, totuși, se manifestă: poate uneori și din nesiguranță. Până la urmă, o doză de gelozie chiar cred că este binevenită. Te poți folosi de ea ca de un condiment în viața de cuplu. Mă gândesc acum că lipsa totală a ei ar echivala cu dezinteresul. Deci, nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul din când în când. (râde) Eu sunt o fire destul de vulcanică, deși, de când am copiii, am devenit ceva mai potolită”, a spus Alina Pușcaș pentru okmagazine.ro.

Mai-este-loc-de-gelozie-intre-Alina-Puscas-si-sotul-ei-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alina Pușcaș și soțul ei își fac timp unul pentru celălalt

Chiar dacă au trei copii, Alina Pușcaș și soțul ei mereu își fac timp unul pentru celălalt. Pentru ei, este important să petreacă timp împreună.

„Ne facem timp. Uneori mă programez la clinică la el, să trec doar pentru un sărut pe fugă. Mi se pare important să surprinzi mereu, să-ți arăți pasiunea sub orice formă și în orice moment al zilei, fie că suntem rupți de oboseală sau super fresh. Știu că sunt multe cupluri care ajung să își justifice cumva lipsa de atenție și deteriorarea pasiunii dintre ei prin nașterea unui copilaș. Dacă iubirea este acolo, nici oboseala, nici venirea pe lume a unui copil nu o pot schimba. Nu există așa ceva!

Îți iubești partenerul printre biberoane sau mesele de diversificare, în orele în care bebelușul doarme, când mai trece soacra în vizită și plimbă o oră bebelușul prin parc. Găsești oricând momente, chef și drag de partener să ai! Anul acesta facem opt ani de când suntem împreună și tot clocotim”, a mai spus Alina Pușcaș.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton